23 de maig 2012

Els peperets del Ventilador estan preocupats pel pressupost municipal

Novament, la font de la nostra inspiració son els posts del Ventilador, la panfletà seudoanfetamínica esfintera que llançen els peperets des d'un dels seus dos blogs. Si, si, que tot el món ho sap. En Tavernes tot el món sap que el pp utilitza el blog del ventilador, com a ferramenta de guerrilla bruta contra el govern, i el diari de Tavernes ( altre dels seus blogs,) però este ara de fa uns mesets, més afinat.
(Si, igual que tots sabem que els Bloc boys tenen la Cotorreta, UpyD tenia el Quadern, i va hi haver algun intent dels socialistes de llançar un blog des de les trinxeres digitals. En fi, son coses que tot el món sap, i que tots volen amagar, ja veus tu! jojojo.
Els més coherents en este assumpte, per a nosaltres, son els d'EU, que van a la seua, fent camí des del seu blog i no han entrat al drap com els altres.
Però a nosaltres el que ens posa, el que es diu ens posa... és quan el nou xavalet que sen ocupa del ventilador diu que el govern perd el cul per arreglar qualsevol cosa que ell denuncia o critica des del seu blog. O siga, un remake valler de johnny el justissiero, el Bronson de la xarxa, el Harry el susssio de les pantalles...
Andevé como te has puesto, xenn! Que lo jas inventado tun o te se currio al bajà de la flagonetaaa, chenn?
Fantasmaaaaaaaaaa! ensabanaoooo!!!!!! Harry el susssiooooooo!!!! Ole ahi, campeon!

I ara, apartem al nostre sosio que està eixint-li la bromera per la boca (hòstia que por fa, el burro de collons) i nosaltres, com son més ssivilissssats, ens centrem al nostre tema: ELS PRESSUPOSTOS.
A vore, si l'any 2011 el govern del pp, segons vam llegir i apuntar en el seu moment, es va gastar el 90 per cent del pressupost de tot l'any en els primers 6 mesos, i quan van votar els pressupostos no el van aprovar i van votar en contra per la creació de la plaça de protocol i premsa...que van a fer ara les criatures?
Votaran altra vegada en contra i li tiraran la culpa al de sempre, o no? clar, home!!!

Diu el figura del ventilador "Resulta extrany que encara no estiga fet el pressupost, perque les retallades municipals ja estan aplicant-se i això ho saben molt bé els clubs i associacions del poble. No estaran esperant-se a que vinga l'estiu per a presentar un pressupost que passe més desapercebut entre la gent? (esperem que no).
Tal vegada eixa era la intenció, però com sol passar, quan ho publiquem al Ventilador, el tripartit es posa les piles i s'afanya per a tractar d'arreglar el que critiquem, encara que siga amb polítiques que arriben mal i tard.
Este pressupost ja estarà plenament fet pel Tripartit i significarà el pressupost de les retallades per un costat (subvencions a entitats) i les noves partides per altre (com el gabinet de premsa)"

I el figura es queda tan ample. jojojo. Però criatura, mocosete...encara no saps que les retallades i el pla d'ajust s'han imposat per impertiu legal des del teu partit a nivell nacional? la tele, chè, la tele, has de vore la tele, i buscar uns espais que es diuen "noticies",  que es on diuen una part de la realitat i la veritat que ens envolta, i també has de buscar unes coses que es diuen diaris, i llegir les parauletes que tenen dins i no mirar sols les fotos i els dibuixets.Ai, bandidooooo! tustasenlasecsiondecontactos!!

El farem un favor, a tu i a tots els que com tu no s'assabenteu de la missa (uy, de la missa si) ni la mitad. Si vols saber, estudia. Acaba la teua carrera, i no t'ajuntes amb males companyies.
La gent del poble està fins els collons, com molt bé diu Enrique Estruch, de maleites, ràbia, revenga, vendettes, difamacions, mentides, etc etc etc etc. Muac, guapet de cara. Anem a vore un ratet el televenda i als vidents, a vore si ens riguem un poquet més, no molt, que ja ens fa mal de panxa de riure.

3 comentaris:

  1. jajajaja....i més jajajajajaja...no puc dir res més...jajajajaja
    Al wyoming deuria de contractar els del ventilador, pujaria l'audiència...
    però jo no crec que siga un xaval. Escriu com una xica, més bé. O pot ser que siga un xic, però algo picaet de viela, que diguem en Simat. jajajaja. És una xica. Son més punyeteres que els homes jajajajaja

    ResponElimina
  2. Como si ellos los hubieran presentado a principios de año, no entienden, mejor dicho, sí lo entienden pero quieren hacer demagogia pues no tienen por donde coger en falta al gobierno, con este tema, cuando saben que por su culpa hay una agujero en la Hacienda local como una plaza de toros de grande, por lo que se ha tenido que acoger al Plan del gobierno central y hasta que este no lo ha aprobado saben que no se han sabido con certeza los ingresos y no se podían hacer unos presupuestos reales en concsecuencia.

    Ahora bien, unos como los suyos, imaginativos e irreales creando déficit año trás año, los hace hasta un niño de primaria.

    ResponElimina
  3. Enrique Estruch, editor de Quadern de Reflexions23 de maig del 2012, a les 7:04

    No estic conforme en el que digueu sobre Quadern :

    En Quadern mai ens hem amagat, de fet estem registrats davant l'ajuntament, el qual com podeu vore ens facilita quasi tots eld ies les noticies oficials.

    A més, en la nostra capselera està el e-mail del editor, i, que coincidencia, el cognom d'este en ella.

    I per últim dir que sols en un xicotet %, quasi insignificant, eixía de noticies d'UPyD : No erem, ni som, ni serem la veu de ningú, sols la d' aquells que vullguen expresar-se amb llibertat però educàdament i amb tolerancia i respete als adversaris, que mai enemics, polítics.

    I a més, el nostre objectiu es fer un blog més social, educatiu, cultural i de eprsones que de idees, i menys polítiques, però es inevitable parlar d'esta, doncs tot eu abarca.

    ResponElimina