21 de febr. 2012

Va la penúltima IL·LUMINACIÓ del Ventilador...

I diguem la penúltima, perquè este home sempre ens deixa clar que la seua fantasia no coneix cap limit.Acaba de publicar un altre pseudoarticle antològic, anomenat ROBATORIS I VANDALISME! SI APAGUEM LA LLUM, NO HO VOREM, on ens diu que s'han produit robatoris en el camp, en un motor, en casetes de l'horta, i ara vé lo bò...la explicació d'estos fets delictius, és que l'Ajuntament de Tavernes està aplicant una política d'estalvi energètic, per que no ens coste tants euros de la butxaca a tots els ciutadans de Tavernes, i per això, està robant-se més, segons el Ventilador...

Però home, llum, llum, en teníem prou més que ara, però PER IL·LUMINAR TOT EL TERME, TAMPOC!!!
(En este punt hem perdut un dels nostres redactors, que ja va a bacs per terra) Que les faroles del poble no arriben, ni posant-les en fila india.
Quins desgavells! Esta gent, sols per criticar als del tripartit i fer-los mal, si foren negres votarien al KukluxKlan!
I finalment, no sé de quina premsa parlen...perquè nosaltres la fullegem tots els matins als barets, i jo no trobe eixa alarma social per cap de lloc!!
Si és el que nosaltres diguem, que hi ha algunes pel·lícules que no és bo veure de banda de nit, que després la gent somia i quant s'alça de matí, veu terrors i alarmes on no hi han.
Tila. Tila...li, campió, que un altra noticia com esta, i ens forrem. Escrivim un best seller. Podríem anomenar-lo "el hombre con la pila de rallas", o "ara vaig en bufe i men vaig a Gandia", o (fotre, acabem de perdre un segon redactor de la noticia...me caguen...) i jo ja no puc veure el que escric...les llàgrimes...

2 comentaris:

  1. chè que bò, tu!! feia temps que no em ria tan a gust. Enhorabona, xicots!

    ResponElimina
  2. Que
    Fort. I araq la diputacio vol estalvi, tambe diran mes mamonaes d'estes?

    ResponElimina