4 de set. 2011

El llibre de festes de Tavernes no estava a punt a la presentació



La roda de premsa de presentació de les festes de Tavernes fou en certa manera virtual, ja que sols es va poder tindre abast a la programació de les festes majors mitjançant unes fotocòpies. Les pàgines del llibre de festes foren projectades en una presentació projectual, però el llibre físic no estava a punt per tal de poder repartir-lo als assistents a la roda de premsa-presentació, com la gent s'esperava, i tal i com devia d'haver-se fet.

Es cert que han tingut poc de temps per poder preparar-ho tot, però suficient per poder fer coincidir la presentació amb la posada en circulació dels primers exemplars del llibre de festes. Interessant portada de l'artista local Amparo Palomares, que conjuga i re-interpreta els elements iconogràfics tradicionals del poble amb una nova visió, amb una nova lectura d'allò més interessant.

L'acte tingué una durada adequada, ni curta ni llarga, adequada. I a més, continua l'esperit de transparència del nou equip de govern, que volen transmetre a qualsevol dels actes que fan de contacte i d'informació pels veïns i veïnes de Tavernes.

3 comentaris:

  1. això passa per confiar-li el llibret al mateix de sempre. Si es que no escarmenten a este poble. Encara que canvien el govern, cauen a les mateixes errades de sempre.

    ResponElimina
  2. màgrada la portada del llibre de festes. No coneixia jo a esta artista. I és del poble?

    ResponElimina
  3. hola, no vos conec, pero em sembla bé i necessari un blog on no hi haja servilisme fins a ningun costat, ni a la dreta ni a l'esquerra. Serà demanar tant, senyor? Un poc d'imparcialitat. Perque el nou blog del pp, el diari de Tavernes, és encara pijor que el Ventilador, i la Cotorra pareix un loro repetint el que diu la voz de su amo, i estem ja cansades del mateix. A vore tu per on respires.

    ResponElimina