30 d’ag. 2011

Tavernes recupera la tradició de bous al carrer

L'Ajuntament de Tavernes ha recuperat la tradició centenària de bous al carrer. La manca de propostes del sector privat ha accelerat una decisió que sembla que volien aplicar a les festes de 2012, que seran les que organitzarà al complet l'equip de govern actual.

Enrere ha quedat la "pataleta" mostrada per algun sector empresarial afí a l'anterior corporació municipal, que ja el 2010 va muntar la plaça de bous l'últim moment, en contra dels informes tècnics municipals. El pp de Tavernes ha abanderat la reclamació de l'empresari, quan en cap moment s'ha presentat a l'Ajuntament cap sol·licitud de cap plaça de bous. Han acusat a l'equip de govern de dir no als bous, quan no hi havia cap document al que pogueren contestar si o no. 

Davant esta situació surrealista, l'alcalde de Tavernes i el seu equip no han volgut esperar fins que no hi haguera remei, i han preparat una via alternativa per donar resposta a la demanda d'un gran sector de la població que veu necessari la presència de les vaquetes a Tavernes, i què anava més en consonància amb la idea de recuperar les nostres tradicions centenàries, com han estat sempre els bous al carrer.Així, el carrer Major acollirà 4 dies de vaquetes de migdia a càrrec del pressupost municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada