14 d’oct. 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: El Partit Popular celebra que per fi s'hagen pagat els 100 euros del segon termini de Xarxa Llibres

"La nostra insistència i exigència al govern de Compromís ha donat els seus fruits i l'Ajuntament ha pagat per fi el segon termini de Xarxa Llibres” comenta la portaveu del PP Eva Palomares.
"Portem molt temps insistint a Compromís perquè pagués aquests 100 euros perquè a moltes famílies els calia aquests diners abans de l'inici de curs per comprar llibres i material escolar per al nou curs. És intolerable que s'hagi pagat quan el curs ha començat fa ja mes d'un mes i que el motiu que encara es retardés encara més el pagament fora, segons ha dit la regidora d'Educació en el ple, el que podia dir-se en algun grup de WhatsApp ".
La mala gestió d'aquest pagament per part de l'Ajuntament de Tavernes es suma a la gestió de la Conselleria d'Educació, dirigida per Compromís, està deixant molt a desitjar i ha motivat tantes queixes que el Síndic de Greuges s'ha vist obligat aa obrir una queixa d'ofici.

4 comentaris:

  1. jo flipe, realment algú es pensa que el PP ha tingut res a vore en que s'hajen pagat abans o més tard la segón part de la Xarxa Llibres???... realment arriba a ser preocupant les ganes del PP d'estar en mig sempre....jajajaja...si ja no van ni per l'ajuntament!!

    ResponElimina
  2. Estic d'acord. La gestió d'aquests de Compromís i la nova Generalitat no té res a vore amb la que feia el PP.
    ¿Per cert amb el PP hi havia Xarxa LLibres i tots podien acollir-se als llibres gratuits? pues NOOOOO

    ResponElimina
  3. Estos del pp con tal de salir en los papeles ya rozan la esquizofrenia

    ResponElimina
  4. El PP esta gent molt bona oposicio! Gràcies per controlar al govern ! D altra manera este govern no pega ni brot. Normal lalcalde viu a Valencia a ell que mes li dona!

    ResponElimina