11 d’oct. 2016

El Viver d'Empreses de Tavernes prepara un curs d'emprenedoria juvenil dirigit a menors de 30 anys que vulguen muntar el seu propi negoci

El curs, que es desenvoluparà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores del 19 d'octubre al 10 de novembre en la Casa de la Cultura de Tavernes, va dirigit a jóvens menors de 30 anys que vulguen dur a terme un projecte empresarial. Abans de començar el programa, cada participant ha d'acceptar un pla personalitzat que presente objectius, continguts, activitats i compromisos personals.
L'Objectiu és incorporar al mercat laboral el col·lectiu de jóvens beneficiaris del sistema de garantia juvenil, no ocupats i no integrats en els sistemes d'educació i formació.

El benefici pels participants a més de la formació de 35 hores i accions d'acompanyament i seguiment individualitzat, serà una experiència formativa de 5 hores en els vivers d'empreses de les cambres per a 20 jóvens, qui a més tindran un mentoring de 15 hores durant els 3 primers mesos de l'activitat.

Els interessats poden sol·licitar més informació en el Viver d'Empreses de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, al 961022918, o al Braç Treballador, al 962823660.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada