28 d’oct. 2016

Es publiquen les notes oficials del Gabinet d'Alcaldia de Tavernes en la web municipal?

No. Les notes oficials del Gabinet d'Alcaldia no es publiquen en la web municipal. Són publicades en el blog oficial de Compromís. El lloc oficial d'una institució no és el web corporatiu o institucional. És un blog. En el cas de la plantada als sindicats policials per part de l'Alcalde Jordi Juan, l'aclariment oficial no s'ha realitzat emprant els mecanismes oficials.

En este blog es publicava este dimecres la nota oficial del Gabinet d'Alcaldia, que dia textualment "Davant les informacions publicades en un mitjà de comunicació en relació a la reunió mantinguda en l’Ajuntament de Tavernes entre els sindicats de Policia Local i els regidors de Seguretat Ciutadana i de Personal, on s’afirma que hi havia el compromís per part de l’alcaldia d’assistir a dita reunió, des del Gabinet d’Alcaldia es vol mostrar el seu malestar davant la falta de contrastació de la notícia.

La reunió del dia 13 d’octubre no es va confirmar 48 hores abans, ni tampoc es va dir, per part del Gabinet d’Alcaldia, que l’alcalde assistiria. Jordi Joan tenia dues comissions convocades a les Corts per a eixe mateix dia, una de matí d’Hisenda, on és el portaveu, i altra de vesprada, on va haver de substituir a l’alcaldessa de Carlet. A més, personalment l’alcalde va cridar un sindicalista del SPPLB de Tavernes per informar-lo que no podria estar a la reunió.

Els regidors, Perfecto Benavent i Llum Sansaloni, es van reunir amb els representants sindicals. A més de tindre les delegacions de Personal i Policia, són primer i segon tinents d’alcalde, respectivament, per la qual cosa es va creure convenient que hi acudiren els dos.

Per últim, des del govern municipal es lamenta que el mitjà en qüestió, que és lliure de publicar qualsevol informació que li arribe, no s’haja posat en contacte amb el govern municipal de Tavernes per contrastar la informació".

Resposta del sindicat SPPLB de Tavernes de la Valldigna desmentint el comunicat oficial del Gabinet d'Alcaldia

Reproduïm en captura d'imatge la resposta del sindicat policial, desmentint la nota oficial del Gabinet d'Alcaldia.

3 comentaris:

  1. Cal saber les coses i després parlar, i si ens ho haguessen preguntat, els ho hauriem dit. Perquè suposem que això de blog afí és per nosaltres, i si no ho és, doncs disculpen però com que nosaltres també ho varem reproduir li diguem com i perquè la teníem la nota.

    Nosaltres de fa molts anys, des que duia el gabinet de prensa el Sr. Bufante, li vam demanar que al igual que feia amb "La Veu de la Valldigna" i altres blogs comarcals ens inclogueren en el llistat de correus de mitjans que rebia les notes de premsa. Ens van dir que d'acord, i que ens les passarien com les passaven a la resta de mitjans i fins i tot a entitats i associacions del poble que ho havien demanat. I des d'aleshores les rebem.
    Si nosaltres publiquem la nota abans que la premsa escrita, cas de Las Provincias, és perque com vostés saben el blog és immediat i el diari escrit és per l'endemà. De fet ahir ho publicava Las Provincias, això si hores després que nosaltres.
    I ja posats: Han demanat vostés al Gabinet de Premsa que els facen arribar totes les notes de premsa, com férem nosaltres?
    Açò no és com el joc de pilota, on la pilota el rebota sense demanar-la. Cal demanar-la primer la nota i després jugar.
    Esperem que publiquen aquest aclariment. Gràcies

    ResponElimina
  2. Pues yo creo que está muy claro. Y ese sindicato se tira tierra a los ojos.
    El dia 29 septiembre les dice el alcalde que el 13 octubre tiene una reunión con los sindicalistas comarcales y que luego habrá otra, despues de esta comarcal, con los del pueblo.
    Pero para el dia 13 faltan dos semanas y en ese tiempo pueden surgir coses y surgen las comisiones de Hacienda y Aguas en las Cortes, y el alcalde no puede acudir y asisten los concejales responsables de personal y de seguridad. Normal si el alcalde no puede ir, manda a su segundo y tercero en mando.
    Y la reunión con los de pueblo será a partir de ahora.
    Yo tengo claro que quienes no se han enterado son los policias y ellos mismos lo confirman.

    ResponElimina
  3. Simplement remarcar que on primer han d'apareixer publicats els comunicats oficials del gabinet d'Alcaldia és al web municipal. Després, als blogs afins i resta de mitjans de comunicació.
    Les notes de premsa de Dulce Paches les tenim al nostre abast ( són públiques) per asabentar-nos de la visió "oficial" del nostre govern.
    En aquest cas, la web municipal no ha publicat encara el comunicat oficial del gabinet d'Alcaldia.

    ResponElimina