14 d’oct. 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: El Partit Popular de Tavernes denuncia la falta de previsió del Govern de Compromís en deixar a la Policia Local amb un únic cotxe de patrulla

Des de fa més d'un mes, els veïns de Tavernes veiem els Policies de Tavernes patrullant a peu o amb la furgoneta de la Direcció General de Trànsit (DGT), minvant el servei que haurien de prestar als veïns de Tavernes.
"No s'ha gestionat el rènting a temps pel que els Agents de la Policia Local han patrullat a peu i utilitzant el vehicle cedit per la DGT per a realitzar desplaçaments com és el cas de la platja. Només es disposa d'un vehicle patrulla equipat i retolat per a les tasques de vigilància i l'altre vehicle, com hem comentat, és el furgó de la DGT, que té com a únic ús realitzar controls d'alcoholèmia dins de les campanyes anuals de la DGT i de controls preventius dels policies locals, els que tenen aquests vehicles cedits. Per tant, la destinació dels mateixos no és 'patrullar', tot i que es patrulle amb ells diàriament", segons comenta la portaveu del PP de Tavernes, Eva Palomares.
El PP de Tavernes denuncia que la Policia Local de Tavernes es trobe més d'un mes patrullant sota mínims per una nova falta de previsió en la gestió del Govern de Compromís. Aquesta vegada ha repercutit en què es reduesca la seguretat per falta de mitjans de la Policia Local en el nostre terme municipal.
"Un municipi com Tavernes necessita que la policia oferesca el servei de vigilància a la ciutat, com en el cas urbà de la platja, sense oblidar la nostra zona rural i forestal. Per això, hauria de comptar amb mitjans suficients", valora Palomares.
No obstant això, en l'actualitat "només disposem d'un turisme pel retard en la contractació de nous vehicles per part del govern de Compromís. Llum Sansaloni és la responsable de la Policia i de la contractació i tots dos departaments s'estan veient afectats per la seua falta de previsió i planificació. Compromís ens gestiona com sempre ... tard i malament", conclou la portaveu popular.

3 comentaris:

  1. Com pot ser que s'acabe el renting dels coxes de policia i ens quedem sense vehicles per patrullar i vigilar la nostra seguretat.

    ResponElimina
  2. Gracies a la denuncia del PP han arribat rapidament els nous coxes de Policía.

    ResponElimina
  3. Sí, serà per això, per la denuncia del pp ... Jajaja

    ResponElimina