20 de set. 2016

Val més prevenir que curar en neteja de rius i barrancs



El regidor d'Agricultura de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha fet públic al seu facebook les tasques preventives de rius, barrancs, séquies, eixides de col·lectors, etc en previsió de les presumibles fortes pluges o gota freda que tan habitual és a la Valldigna.

El regidor mostra nombroses fotografies de les diferents actuacions efectuades a cost dels pressupostos municipals, fins i tot sabent que els responsables del manteniment són la Confederació Hidrogràfica del Xúquer "Sabem que la competència en fer la tasca de neteja del riu, barrancs i séquies, és de Confederació Hidrogràfica del Xúquer, però davant la deixadesa d'esta administració, depenent del Ministeri del Govern Espanyol, hem pres la determinació de la neteja amb recursos propis municipals pel bé dels veïns, del poble, i del terme. Estem preparats??? No ho sé!!! Almenys reduirem eixe risc!!!" ha manifestat el regidor al seu compte de facebook.

5 comentaris:

  1. Pràcticament és l'únic que es salva del govern de Compromís.

    ResponElimina
  2. Tot pels Facebooks personals? Per que paguem un dineral per un gabinet de premsa que no fa res?
    L'alcalde explica el cas Atapuerca en el seu Facebook, el regidor d'agricultura mostra la neteja del riu en el seu Facebook, Noe publica una foto del cas Atapuerca en el seu Facebook, Llacer diu que la gespa del Vergeret està be en el seu Facebook, Chofre explica el cas wifilinks en el seu Facebook,.... i els que no tenen Facebook i paguen un gabinet de premsa amb els seus impostos no s'enteren de que està passant.
    Per això te tant de exit el grup viure i el famos Joman.

    ResponElimina
  3. Xq el Levante i Las Provicias no fa cas al q li envía l gabinet de prensa, q x a lo únic q escriuen és x a parlar mal del govern del poble, i quan donen explicacions no fan ni cas

    ResponElimina
  4. Els diaris no esperen al fet que els diga o envie el gabinet de premsa de l'Ajuntament, ja que òbviament es tracta d'una informació que és oficialista, corporativa i sols aporta una vessant, un punt de vista, el del govern local. Òbviament els diaris fan el seu recorregut, i generalment contrasten dues versions de cada història publicada.

    El fet d'escriure bé o mal d'un tema no és responsabilitat dels periodistes. Ells conten històries, i si bé és cert que cap està lliure d'influències ideològiques, i que cada mitjà de comunicació té unes tendències ben definides, sí que no pots tractar que uns mitjans de comunicació li facen cas a un gabinet de premsa que en cap manera és independent en les seues informacions, i que sempre beneficiarà al govern local, que és qui l'ha contractat. El gabinet de premsa de Tavernes no ha dit oficialment res del cas Atapuerca.

    Hem sabut fa poc que, per exemple, Rita Barberà pagava quasi 800.000 euros a l'any per un equip de periodistes professionals per divulgar el que li interessava.

    Els periodistes conten històries, la responsabilitat és dels protagonistes d'eixes històries. Les bones, bon tractament. Les males, mal tractament. Hauries de queixar-te dels polítics que no fan bé la seua feina. Lamentablement, Tavernes té un gabinet de premsa, però en la pràctica és com si no en tinguera.

    ResponElimina