29 de set. 2016

L'Ajuntament gastarà 370.000 euros en millorar un dels carrers en més bon estat del poble... Quan encara en té sense asfaltar

Pràcticament tots els carrers de tavernes necessiten millores i arreglo. Especialment els carrers de la part de dalt de la població, on hi ha voreres que són impracticables. Este cas també és habitual en la part de baix, evidentment, i d'això podeu parlar tots els lectors del Diari Valldigna.

Benvinguda siga qualsevol obra destinada a pal·liar eixa situació, que afecta pràcticament tots els vianants de Tavernes.

El govern de Jordi Juan gastarà 370.000 euros de tots, en millorar, atenció, el carrer la Barca. Com? Què? El carrer la Barca? Doncs si és un dels més ben conservats del poble! Algun parxet, algun badall, algun forat d'arbre, i poc més. Jordi Juan es gastarà 370.000 euros en un carrer que està molt bé en general, quan encara hi ha algun carrer per asfaltar en Tavernes, i altres on els veïns han d'eixir a recules per no obrir una eixida al carrer del costat, etc.

No fa massa temps es va arreglar la part més necessitada, que tenia la calçada de pena, i on generalment els veïns engalanen el carrer.

(Imatge presa de La Cotorra de la Vall)

7 comentaris:

  1. El carrer Castellets no esta asfaltat. Es un fanc quan plou i mos ompli de pols les cases. El podrien acabar, esta aixina tota la vida.

    ResponElimina
  2. Això quin desgavell és????? El nostre alcalde vol buscar benefici polític. El carrer la Barca és un dels més grans del poble. Hi ha molts vots en joc!

    ResponElimina
  3. O que vajen per l'horta. El Camí de la sequia la Bova o el camí del Tancat tenen unes grietes que pareixen un barranc.
    Una vegada que fan algo i ho fan on els dona gana perque no fa falta i hi ha altres zones que estan de pena

    ResponElimina
  4. Eixe anonim de les 16:02 tindria primer que enterar-se del problema d'eixos camins abans de parlar i que passa en la Confederació, on mana el PP, que els te que arreglar i no ho fa.
    I quan a que no fa falta arreglar el carrer la Barca aneu i li digueu a Valldigna Accessible i l'Assosiació de Veins, i tambe a Les Provincies que està cansat de demanar-ho perquè es zona d'accidents i ja n'hi han tingut alguns veïns.

    ResponElimina
  5. Les voreres del carrer Imelda Altur estàn fatal.

    ResponElimina
  6. L'asfalt del carrer Nou està mes mal que el del carrer la Barca.
    No s'enten el criteri del govern per prioritzar el carrer la Barca.

    ResponElimina
  7. Anuncien a la web del pardal que en 5 anys s'ha reduit 10 milions de deute municipal. Diuen que amb 6 milions s'arreglaria voreres en mal estat del poble; s'agafaria COMPROMIS el COMPRIMIS de, en 3 anys, invertir els 6 milions perceptius (regla de 3) en millorar totes les voreres/carrers necessitats del poble?

    ResponElimina