21 de set. 2016

Envers obligar a portar paquet als cavalls en Tavernes, perquè no els obliguen a dur espills retrovisors?

Tavernes, aquell poble que va obligar als cavalls a dur paquet. Ha entrat en vigor l'ordenança sobre circulació de Tavernes. L'article 11, punt 6 diu:
6. La circulació de cavalls i carruatges pel nucli urbà de població i platja requerirà que els cavalls estiguen dotats de bolquer, element similar que evite la caiguda d´excrements en la calçada o, en tot cas, que s´assegure que el portador de l´animal arreplegue els excrements, com assenyalen els ordenances d´animals domèstics i netedad urbana.

Nosaltres hauríem afegit un punt, on diguera que els cavalls que no porten paquet, han de pagar una sanció de la seua butxaca.

No, ara en serio, perquè no han suprimit eixa cosa del paquet, i obliguen als propietaris dels cavalls a instal·lar dos espills retrovisors, per poder comprovar si el cavall amolla la pandongada, i poder recollir-la? Així faríem riure menys a tota la Província. Que els propietaris han de replegar les caguerades dels cavalls, perfecte! Però d'ahí a obligar a dur paquet als cavalls...

Ara, si és així, la desfilada de festes de cavalls, d'indis i vaquers, serà tot un espectacle.

7 comentaris:

  1. Tu creus q algu l'arreplegaria? Pues igual q fan ara crec q no. Si yo he de arreplegar els escrements del meu gos ells q arrepleguen la dels cavalls, com que no eu fan pues ale paqueto al animal i arreando em parex molt be la llei.

    ResponElimina
  2. Quant vaja l'alcalde o Llum a ferse fotos en les activitats en cavalls, que es posen ells el paquet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Administrador que no t'enteres i estan insultant dos persones.
      Ara si eres com eixe del comentari, ja sobra tot.

      Elimina
    2. Portar paquet no es cap insult. El que es un insult a l´inteligència es l´ordenança que han aprovat. Entre el que la redactat i la que la firmat s´han burlat de tots nosaltres,

      Elimina
  3. Tots arreplegeu els escrements de gossos pero el poble esta ple de escrements que tens que mirar per aon xafes

    ResponElimina
  4. I els burros i les yegües no estan obligats a portar paquet?? Vaja xapusa de ordenança.

    ResponElimina