20 de set. 2016

El viatge a Atapuerca se li'n ha anat de les mans a Jordi Juan. La portaveu del PP Valencià Mari Carmen Contelles reclama a la Vicepresidenta Mónica Oltra que el reprove públicament

La premsa s'ha fet ressò de la petició de la portaveu popular en la Diputació de València, Mari Carmen Contellés a la Vicepresidenta del Govern Valencià, Mónica Oltra, a fi que faça públicament una reprovació a l'alcalde de Tavernes i diputat autonòmic Jordi Juan.
La reprovació es produeix poc després de l'obertura de diligències penals per la Fiscalia Anticorrupció, per uns presumptes delictes de malversació de diners públics, prevaricació i usurpació d'estat civil relacionats amb el viatge a Atapuerca del passat mes de juliol.

Contelles s'ha preguntat " en quin lloc queden l'alcalde, els regidors i l'assessor de la diputada provincial de Turisme, tots membres de Compromís, que participaren en el viatge, després de declarar Oltra què "les persones que no saben ponderar que els diners públics no estan per al plaer personal no tenen lloc en la vida pública".

La portaveu del PP ha manifestat en la premsa que "critiquen les actuacions de la resta de partits, al mateix temps que consenten, justifiquen i tapen les vergonyes dels seus companys de partit".

2 comentaris:

  1. ja son moltes coses que se li van de les mans al nostre flamant diputat

    ResponElimina
  2. Els de podemos -bloc, sempre tenen raó. Pobrets tos estan contra ell.

    ResponElimina