9 de juny 2016

Qui diu la veritat en el tema del bolquer dels cavalls, els diaris Levante i Las Provincias o l'alcalde de Tavernes?

Els dos rotatius s'han fet ressò de la intenció de l'Ajuntament de Tavernes de fer que els cavalls porten bolquer (paquets) quan circulen per dins de la població. Els titulars són: Tavernes obliga a los caballos que circulen por el casco urbano a llevar pañales, i l'altre titular diu Tavernes obliga a poner pañal a los caballos para evitar excrementos. Ràpidament, els mitjans afins del govern s'han dedicat a intentar contrarestar les informacions, al·legant que no hi ha polèmica i negant que l'Ordenança diga que s'ha de posar bolquer als cavalls dins de la localitat.

Està ben clar que algú ens vol enganyar. La premsa? El nostre alcalde? L'única manera de saber-ho, és saber que diu l'ordenança, no?
Què diu l'ordenança de Circulació aprovada per Compromís de Tavernes? Anem a l'article 11, punt sisé, i diu:

6. La circulació de cavalls i carruatges pel nucli urbà de la població i platja requerirà que els cavalls estiguen dotats de bolquer, element similar que evite la caiguda d'excrements en la calçada o, en tot cas, que s'assegure que el portador de l'animal arreplegue els excrements, com assenyalen els ordenances d'animals domèstics i netedat urbana.

Que diu l'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, en un comentari publicat al facebok, fent referència a si són o no certs estos titulars dels dos diaris?

Jordi Juan diu textualment: "Hola (...), hola gent,
Els titulars que heu llegit per ahí són falsos i enganyosos. Com alcalde de Tavernes us puc assegurar que l'Ajuntament NO OBLIGA A NINGÚ a posar paquet al seu cavall. L'Ordenança sols diu que s'han de netejar les caques en NUCLI URBÀ. I si el jenet no vol baixar a netejar les caques, doncs obviamenthaurà de posar paquet al cavall".

No anem a afegir res més. Cadascú que prenga les seues conclusions.



5 comentaris:

  1. Altra cagada del govern de Jordi Juan. La cagada és gran, però encara la fan més gran quan ens volen prendre per idiotes, i fer-nos creure que un ruc vola. És l'alcalde qui firma i ratifica les ordenançes? Doncs no sap ni el que firma.

    ResponElimina
  2. Jo mire que entre molt i pic esta la mida ,;jo no tinc ni gossos ni cavalls ,,pq tinc que tragar-me la merda dels demes , en pareix perfecte que cada amo de animal arreplega la merda d'ell

    ResponElimina
  3. En quien mon estem Vivint? Acabem de sentir les ordenances al respecte llegisdes per la sra concejala, en elles diu clarament que els cavalls han de dur bolquer, que diu ara el Sr alcalde? Impresionant

    ResponElimina
  4. A l'alcalde li l'han tornat a pegar com en el tema de les armes o la moció antiisrael de Bononad.

    ResponElimina