7 de juny 2016

NdP Grup Popular: El Partit Popular proposarà que el divendres de festes siga no lectiu

"Anem a proposar que el divendres 9 de setembre siga considerat com no lectiu pel Consell Escolar Muncipal. El PP no té representació en aquest òrgan per la qual cosa el proposarem a la regidora d'Educació perquè així ho expose en la pròxima reunió del Consell Escolar", comenta Maria Ciscar, regidora del PP.
Les festes d'aquest any són molt curtes i els estudiants haurien de tenir festa escolar el divendres per poder gaudir dels actes que es programen aquest divendres. Amb aquesta mesura també es beneficien totes les famílies en general i els actes que es programen tindran més participació de la que tindrien si hi ha classes aquest divendres.
Les festes estan properes i el govern de Compromís encara no ens ha informat ni de la programació que té prevista, ni de l'artista o grup que vindrà, ni de cap detall relacionat amb les festes d'enguany.
Sabem que les festes d'enguany duraran quatre dies, que no van a haver-hi ni Bous al carrer ni Tir i Arrossegament, que van a començar el dijous 8 de setembre i que acabaran el diumenge 11 de setembre, però no sabem res més. Només hem sentit rumors que no ens agraden gens.
Ens hem assabentat per la premsa que la "Baixà" serà el dissabte dia 3 amb el que es trenca l'acord de concentrar totes les festes en 4 dies i volem saber si van a haver-hi més actes fora d'eixos dies de festes aprovats en la consulta popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada