7 de juny 2016

NdP Grup Popular: Compromís Tavernes ha generat la polèmica de la gasolinera i ara es renta les mans davant els veïns

Perfecte Benavent, Tinent-Alcalde i regidor d'Urbanisme de Compromís en la passada legislatura, va donar el vistiplau a la proposta realitzada per l'empresa promotora de la benzinera.
Segons ha pogut saber el Partit Popular de Tavernes, els empresaris es van reunir amb Perfecto Benavent i diversos tècnics de l'Ajuntament per exposar-los el seu projecte i la ubicació en la qual tenien la possibilitat desenvolupar-lo. Aquest projecte va obtenir el vistiplau polític del Tinent-Alcalde.
"El Govern de Compromís, de nou, dóna mostres de la seua irresponsabilitat al governar. Pren una decisió i en veure que no és ben rebuda pels veïns s'escuda amb què no depén d'ells", comenta la portaveu popular Eva Palomares.
El Govern de Compromís podia haver evitat el que ara s'ha convertit en el malson d'una agrupació de veïns de Tavernes. "Hauria pogut dir-li a l'empresari que aquesta ubicació no era idònia. Que buscaren una altra ubicació i, a continuació, haver dut a terme les oportunes modificacions en el PGOU i així no situar futures gasolineres dins el nucli urbà. Però no ho va fer", explica Palomares. Van prendre una decisió en el seu moment i ara enganyen a la població amb xerrades i publicacions en premsa en què diuen que s'han vist obligats a prendre-la.
"Passen els dies i Compromís encara no ha fet res per evitar que altres gasolineres puguen ubicar-se al nucli urbà pel qual, a més de la que està en projecte podrien instal·lar-se altres aprofitant la passivitat de Compromís", com comenta la portaveu popular.

1 comentari:

  1. Als de compromís podemos els ha explotat el tema, i ja no saben que dir i fer per llevarse el merder de damunt. Es pensaran que tots els del poble som idiotes. Al final faran bons als peperets. Han perdut el nord, el sud i l'est. Que no dia llacer que es fijaren en lo mal que havien fet el pp i que no es fijaren en ells...com si tinguera que vore res una cosa en atra.

    ResponElimina