7 de juny 2016

NdP Grup Popular: El Partit Popular de Tavernes afirma que l'excavadora multada que va comprar Compromís és una ruïna

"L'excavadora que va comprar fa poc el govern de Compromís és una ruïna i el millor que podria fer-se amb ella és vendre-la", declara el regidor del PP de Tavernes, Mario Enguix.
El regidor popular ja va advertir en un consell agrari i en un ple que comprar esta màquina anava a comportar moltes despeses de manteniment. Però com sempre, el Govern de Compromís no fa cas de les advertències de l'oposició, tot i estar raonades, valent-se de la seua majoria absoluta. "El Govern de Compromís proposa inversions sense quantificar les alternatives que els vam proposar abans d'executar-les per evitar despeses innecessàries", afegeix Enguix.
Javier Escrihuela, regidor d'Agricultura de Compromís, va decidir comprar aquesta excavadora amb l'argument que anava a suposar un estalvi i seria amortitzada ràpidament. Però en pocs mesos s'ha demostrat que no és així. Aquesta excavadora no pot circular per carretera, ni per carrers i camins, de manera que ha de ser traslladada en un vehicle adequat per a això i l'Ajuntament no té cap. Cada trasllat requereix contractar els serveis d'un camió, amb un cost aproximat de 90 euros, i que un operari municipal agafe un altre vehicle per desplaçar-se a la zona en la qual ha d'utilitzar-se l'excavadora.
L'excavadora es va comprar fa pocs mesos, va costar més de 60.000 euros i ja porta gastats més de 900 euros en reparacions. A més, ara ens hem assabentat que la Guàrdia Civil l'ha multat amb 200 euros per circular sense autorització.
"Si sumem els diners que portem gastat en l'excavadora amb els jornals del personal de la brigada més l'elevat consum de combustible d'aquesta excavadora tindríem per contractar 6 anys una excavadora que fera la neteja habitual de séquies i barrancs i ens oblidaríem de reparacions, multes i altres problemes", assegura el regidor popular.
"És una vergonya que sortim en els mitjans de comunicació perquè la Guàrdia Civil ens ha denunciat i lamentem l'actitud del Tinent-Alcalde i Coordinador del Govern de Compromís, Perfecto Benavent, que valore la multa com una lliçó per als operaris i es eximesca de qualsevol responsabilitat quan va ser el seu govern el que va comprar l'excavadora sabent que no podia circular i que l'Ajuntament no té cap vehicle adequat per al seu transport", critica Enguix.

1 comentari: