13 de juny 2016

L'Ajuntament de Tavernes va substituir 17 micròfons en bon estat del saló de plens per altres caríssims que no funcionen bé

El regidor de Transparència, Enrique Chofre, va substituir els 17 micròfons del saló de plens de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, que es trobaven en perfectes condicions per altres 17 que no han funcionat bé. La despesa, ha estat de més de 13.000 euros.
A més, el regidor ha escrit al seu facebook que: "És més, inicialment la intenció era obtenir el material mitjançant 3 proveïdors diferents i després realitzar la instal·lació dels equips però, seguint indicacions del Cap de Contractació se’ls demana a wifilinks que assumisquen la despesa de la compra dels equips i d’aquesta manera simplificar els tràmits a l’hora de formalitzar la subvenció".
S'enten que wifilinks actua d'intermediari entre proveïdor i client final, l'Ajuntament, seguint indicacions del Cap de Contractació. Doncs la millor manera de resoldre problemes i dubtes, seria que E. Chofre els fera arribar als regidors de l'oposició, i al Secretari General de l'Ajuntament, les 3 factures que els van girar els 3 proveïdors dels equips a wifilinks, i així ja tindrien tota la informació. Així, també l'Ajuntament podria demanar explicacions i que s'arregle el problema endèmic del mal funcionament dels sistemes comprats.
Sols restaria saber els pressupostos presentats al regidor per dues empreses que competien davant d'ell per adjudicar-se la contractació del subministrament dels equips de microfonia i retransmissió del ple. I tots contents i amb un somriure.
On estan els micròfons substituïts a hores d'ara? Els retirats i que funcionaven, de fet, millor que els nous que els hem pagat els veïns a preu d'or? Els hem vist en presentacions en la Casa de la Cultura. Se suposa que es trobaran allí. Tan malament no estarien per a utilitzar-los fins i tot en presentacions oficials del govern municipal. I tornem a la gran pregunta: si funcionaven bé, perquè canviar-los? Quina falta hi havia de substituir-los?

8 comentaris:

  1. Això es el Chofreleaks.
    Els micros de l'ajuntament funcionaven perfectament. No donaven cap problema i Chofre els va canviar perquqe si.
    Este tema afecta ja a Jordi Juan que defen a Quique Chofre a capa i espasa alla on va.

    ResponElimina
  2. La cosa es parlar de tot si es fa per k es fa y si no per k no.

    ResponElimina
  3. Pero este xicon ha fet algo ben fet ?i damunt de transparencia?com serán els altres pues.

    ResponElimina
  4. Molt senzill : Es camviaren perquè no son compatibles amb el sistema nou de retransmissió, ni més ni menys, i de ahí en part el alt cost de tot front altres pobles. Ara bé, si teniu ganes de fer politiqueig ...

    ResponElimina
  5. Quanta tonteria! No calia canviar els micros. Se suposa que els micros estarien tots conectats a una etapa. Sols calia traure una eixida de l'etapa cap al sistema d'estreaming. Conectar a la linia d'entrada. Tema resolt.cost: el cable i els dos conectors. Que estem parlant d'audio! Positiu i negatiu + un toma terra. Qualsevol estudiant d'FP vos ho havera arreglat. Per no dir qualsevol electricista de la Brigada Municipal.

    ResponElimina
  6. No hi han micro ni sistemes d'audio tan cars,per molt profesionals que siguen. Per això Wifilinks no pot ensenyar les factures a l'Ajuntament.

    ResponElimina
  7. ¿vols dir que algú sa tirat diners a la butxaca? És molt greu el que insinues i més tenint en compte que en tot el proces intervenixen funcionaris. Si tens proves mostra-les i sobre tot a un jutje, si no millor calla.

    ResponElimina
  8. En tot el proces no. Chofre no deixa als funcionaris que utilitzen els aparells que s'han comprat. Per que serà?

    ResponElimina