8 de juny 2016

Eva Palomares defensa la seua acció de fiscalització al govern de Jordi Juan, qui acusa des del seu facebook a l'oposició "d'emmerdar".

Juan afirma al seu facebook que no li agrada la política morbosa, que li agrada més parlar en positiu. Però el que és ben cert és que acaba acusant als regidors de l'oposició directament "d'emmerdar". L'alcalde de Tavernes considera que pagar 13.000 euros per una contractació del regidor Enrique Chofre a l'empresa on era soci i on treballa, no mereix una fiscalització de l'oposició. Se suposa que, més que per emmerdar, per aclarir dubtes morals i èticament raonables. La portaveu del PP, Eva Palomares, ha respost les desqualificacions de l'alcalde també al seu facebook.
Reproduïm les dues intervencions, de la portaveu popular i de l'alcalde."Eva Palomares.
El govern de Compromís, utilitza hui les xarxes socials per atacar la meua tasca de fiscalitzar al govern des de l’oposició. Una vegada i una altra, el govern de Jordi Juan reacciona malament quan la democràcia els exigeix als seus donar una informació que igual no els agrada.
El regidor de transparència i el mateix alcalde arriben a dir que calumnie quan únicament m'he dedicat a preguntar en els plenaris sobre una contractació que dona mal que pensar. Calumnie? que em duguen al jutjat!!
Vos pose en antecedents:
El govern de Compromís posa en marxa que els plenaris es puguen seguir per Internet i l’empresa que es queda eixe contracte per prop de 14.000 € és Wifilinks, empresa vinculada al regidor de Transparencia.
Com a portaveu del PP faig preguntes i el regidor de Compromís, Enrique Chofre, en una de les respostes diu que va vendre la seua participació en eixa empresa pocs dies abans de ser regidor.
Tal vegada eixa contractació haurà sigut legal, no sóc jurista per dir-ho, però està clar que és una adjudicació immoral i explique els motius:
1.- La retransmissió del ple ens ha costat quasi 14.000€ a Tavernes, mentre que a Alzira ha costat uns menys de 5.000 € i a Bellreguard uns 2.000€. No entenem eixe sobrecost.
2.- El mateix regidor va reconéixer en un ple que ell en persona va gestionar els pressupostos per pasar a contractació quin era el vàlid, que no era altre que el de l’empresa on ell treballa.
3.- Els materials subministrats són defectuosos. Els micròfons no van i el senyal d’emissió es talla contínuament.
4.- És el regidor qui està pendent de l’emissió del ple i ha d’alçar-se constantment ha reiniciat tot el sistema perquè falla. No entenem que el regidor haja de fer això i la tècnic de comunicació està en la sala de plenaris fent fotografies sols de la banda del govern.
5.- Si el senyor Chofre no està com a directiu en l’empresa contractada és un fet menor. Açò és un poble i sabem que treballa en l’empresa i que la venta de les accions no es va posar al registre fins que no es van facturar estos serveis de Wifilinks, com figura publicat al Bolletí Oficial del Registre Mercantil (BORME). No ho diguem nosaltres, són dades oficials i públiques. Diu que la venta l’havia fet mesos abans, però allò que queda clar és que no és moral que un regidor contracte a l’empresa on treballa.
No vaig a judicialitzar la política de Tavernes, però no vaig a callar uns fets immorals: El regidor va gestionar un projecte que ens ha eixit molt car i l’adjudicatària és l’empresa on ell treballa i on era soci.
Eixos fets són IMMORAL, i els polítics d’ARA NO els podem acceptar. Li hauran donat forma legal a la contractació de Wikilinks des del govern de Compromís, però és del tot IMMORAL".

"Jordi Juan.
Els qui em coneixeu sabeu que no sóc de parlar de política morbosa que busca el titular fàcil. M'agrada més parlar, en positiu, de qüestions relatives a l'interés general de la població: urbanisme de consens, política fiscal justa, serveis públics de qualitat, etc. Però després de la persecució que està patint el meu company Quique Chofre Talens no puc fer més que compartir el seu post.
Aprofite l'ocasió per a dir que este tema de nou va eixir en un debat en una televisió comarcal, on férem un balanç general del primer any de legislatura. En el debat els regidors de l'oposició s'atreviren a parlar d'una "trama" que denunciarien en els jutjats i digueren unes dades del registre mercantil de l'empresa de què abans era soci el regidor Chofre, obviant la data bona que és la que queda reflexada en l'escriptura de venta de les accions, davant notari, com bé explica el meu company en el seu post i en el vídeo que enllaça més abaix, que us recomane que vegeu. Jo ni coneixa les dates de l'escriptura (les bones) ni les del registre mercantil. No m'havia preparat eixe tema per al debat. Ignorant de mi, pensava que parlaríem de inversions en la via pública, revisió del PGOU, turisme... Respecte el (no)polèmic tema, simplement em vaig limitar a dir que totes les dades estaven a disposició de tota la corporació municipal ja que les tenia el mateix secretari general de l'Ajuntament, que sempre ha dit que tot el que es féiem era legal. Però en compte d'anar a consultar les escriptures, el regidors de l'oposició preferixen emmerdar. "Emmerda, que algo queda", pensaran. Nosaltres, el govern de Compromís, no caurem en la política espectacle i seguirem deixant-nos la pell per Tavernes i la seua bona gent. Tenim un projecte de ciutat, les idees ben clares, i ho tirarem tot endavant".

10 comentaris:

  1. El que ha de fer el senyor regidor es ser transparent. I l'alcalde, millorar el seu vocabulari.Ser educat no costa rés. Eixes paraules no queden be en boca d'un alcalde. Supose que serà una rabieta.

    ResponElimina
  2. I aixó es un alcalde com cal???tavernes???ni tan sols viu ahí!!!es legal o ho heu fet legal?no em crec res.

    ResponElimina
  3. La principal faena de la opisició es fiscalitzar al govern i per això hi ha que preguntar.
    Que li molesta al senyor alcalde?

    ResponElimina
  4. El qui te que millorar el seu vocabulari és crec que li diuen mario que te la llengua molt bruta quan no li cuadren els numeros i els de compromis lils trauen

    ResponElimina
  5. El Sr alcalde a mes de ser mes respectuos no ha de ser tan gracios, ixa Gracieta que va gastar dient a Chofre que li envía una represalia per no haber tret les escriptures avanc i tot aco s haguera acabat avanc, molt gracios! Val mes que siga mes respectuos en el tema que es tracta, que donen les explicacions que es demanen i no gasten tanta monada

    ResponElimina
  6. Fent memòria em recorde de la pintada dels senyals viàries a càrrec de la empresa d'un regidor del PP amb majoria en aquella época i ningú va dir cap de cosa.
    La política és molt rara i té poca memòria

    ResponElimina
  7. Al igual que una empresa de neteja a nom d'un regidor del pp i tambe va treballar pa lajuntament

    ResponElimina
  8. I de la instalació que ha fet wifilinks en la radio subcontratada per altra empresa triada per l'ajuntament no diu ningú res??

    ResponElimina
  9. No ho se però, pot ser, avanç no es miraba tot açò però hui en dia ixos que parlen son els que menys fan, es a dir, hi ha que predicar en l'exemple.
    A més, perquè sempre esteu traent el que es va fer avanç? ara es ara i si volem que les coses siguen d'una forma hem de complir tots i oblidar-nos de fa 5 anys que governaba un altre partit. Ja està be!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Exacte.
      Fa 5 anys governaba altre partit, ara manen els de Compromís i hi ha que controlarlos.
      No ho deguen fer cap ilegalitat els d'abans quan els de Compromís no han portat al jutjat res del que ells vaen fer.

      Elimina