21 de gen. 2016

Transparència municipal: Quin és el cost de Fitur per a l'Ajuntament de Tavernes?

Fitur està desenvolupant-se estos dies a Madrid. Tavernes es troba present divulgant la nostra oferta turística. Però voldríem saber quines despeses li ha suposat a Tavernes la presència en Fitur: nombre de bitllets pagats pel consistori, pernoctacions, dietes, campanyes de publicitat, merchandising, publicacions, desplaçaments, etc. i si es pot calcular d'acord amb xifres d'altres anys, quina és la repercussió de la presència de Tavernes en Fitur, i com incrementa el volum de negoci dels comerços i les empreses de la nostra platja la nostra presència en Madrid.

8 comentaris:

  1. Ha Fitur s'ha de anar coste el que coste i tinga el resultat que tinga, doncs van tots els pobles del voltant i la gran majoria dels costers, a més de que la diputació, de la qual rebem entre altres subvencions per a turisme, fa una gran inversió en este event i hi ha que donar-li suport al que fa pel turisme. I a més este any la presència de Tavernes no és una més per totes les activitats programades.

    ResponElimina
  2. No se pq digueu aixo si ja fa anys i anys que van ,

    ResponElimina
  3. No penses que és transparència saber quin cost té? Tambe són els teus diners, no?

    ResponElimina
  4. Al primer comentariste, coste el que coste? Però aixó quin argument és? Estic d'acord en saber en que es gasten els meus diners. M'agrada que el govern siga transparent, però sempre, no quant li convé. Jo vullc saber també eixes despeses amb tots els detalls. Supose que ho ficaran al web.

    ResponElimina
  5. Espere que ho detallen tot en la web.
    El govern de Tavernes s'autodefinix molt transparent i este és el moment de demostrar-ho.

    ResponElimina
  6. Quants regidors han anat a Fitur? Qui s'ha quedat al poble? A vore si han de canviar lo del somriure per la rialla. Alcalde i regidor de turisme és lógic i justificable. Jordi Juan per representar la presidència alcaldia i Josep Llàcer per la delegació de Turisme. Però els altres regidors, a quin sant? Que pinten allí? Quina faena van a fer? No ho entenc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anàven a vore els balls populars,la fallera major i els videos del Festivern. I a fer-se reportatges de Facebook amb les Fogueres d'Alacant o amb Sancho Panza com fan regidors als seus perfils personals (no al de les regidories,que és l'àmbit de feina en política). Són tan frikis que anirien inclòs pagant-s'ho de la pròpia butxaca.

      Elimina
  7. Dissabte anaren Noe Alberola i Javi Escrihuela, perquè com tu comprendras al actuar els balls populars fomentant lo nostre,es normal que l'ajuntament estiga representat, no ? No va anar ningú més que eixos quatre .

    ResponElimina