22 de gen. 2016

Quina manera més il·lògica de tirar els diners a la mar tots els anys.

Cada any, el compte de mai acabar en la zona de la platja de la Goleta de la platja de Tavernes. Costes ens posa arena, ens gastem una pasta de tots els contribuents i la mar s'ho emporta. Cada any, tots els anys, la mateixa història. La darrera tirada de diners al fem, fa uns dies, 770.000 euros. Quasi un milió d'euros, 60.000 tones d'arena, i durarà menys que una cervesa en estiu quan tinguem la propera maror.
Centenars de milers d'euros tirats cada any. Solucions que no solucionen. Si els diners foren d'ells, no els tirarien d'eixa manera. Amb tots els diners que s'han gastat amb reposicions d'arena, ja haurien pogut construir un espigó o els que feren falta per acabar amb el problema d'una vegada per totes, i de forma definitiva. Sols faltaria que ens furtaren l'arena de la Goleta, amb els diners que val!

4 comentaris:

  1. Tota la raó però els de costes erre que erre tirant diners tots els anys.

    ResponElimina
  2. Els mateixos diners que tiraven al fem quant governava el PP i callaeu tots!! Lamentable panfleto!

    ResponElimina
  3. Comentaris d'estos en rebem molts cada dia. La majoria ni els publiquem, per poc trellat. Ni ha llegit el post. Costes de qui depen, de la GVA o del govern espanyol? Doncs ja està. De sectaris està ple el món.

    ResponElimina
  4. Cert que no podem tirar més diners a la mar. O rebenten l'espigó de Cullera o fan un a la Vall

    ResponElimina