20 de gen. 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: La regidora Sansaloni actua sense coherència i irresponsablement permetent l’absència del Cap de Policia en events previstos i amb gran afluència de gent al carrer

El Partit Popular de Tavernes s’asombra de com l’equip de Compromís de Jordi Juan diu i actua de manera diferent al que diu. Ens va sorprendre negant a les xarxes socials el contingut EVIDENT d’un Decret que anava a llevar les armes als Policies Locals i ara ens torna a sorprendre donant suport a altre acte molt poc coherent.
La regidora de Seguretat de Compromís, Llum Sansaloni, va dir molt clar en la Mesa Negociadora que CAP Policia podia agafar-se les vacances quant volguera. Molt menys davant esdeveniments importants a Tavernes on podia posar-se en perill la seguretat dels veïns, segons va recordar la Portaveu del Partit Popular de Tavernes, Eva Palomares.
Incoherència i irresponsabilitat en els fets
Però, un mes aproximadament després, la mateixa regidora de Compromís permet que el Cap de Policia, un recurs que sols en productivitats i hores extra i sense contar el mes de desembre ens costa als vallers quasi 18.000 euros, estiga absent durant més d’un mes i mig en dades on es celebraven esdeveniments multitudinaris, de gent al carrer i on podia estar en perill tant la seguretat dels visitants com dels veïns de Tavernes (una cavalcada de Reis, un festival musical i unes eleccions generals).
Els Populars no s’expliquen la incongruència de la responsable de Seguretat de Tavernes. Com pot ser que la Regidora Sansaloni permeta que el Cap de Policia desaparega davant esdeveniments PREVISTOS i MULTITUDINARIS quan digué que no anava a permetre-ho a cap Policia? “Ens pareix una irresponsabilitat per part de la regidora i una incoherència”, comenta la Portaveu Popular.
Actualització d’un Decret atemporal
A més a més, els Populars demanaren en el Ple que s’actualitze el Decret de substitució del Cap de Policia (2013), que és atemporal i no correspon a les actuals circumstàncies.

1 comentari:

  1. La respuesta como siempre y fundamentada ya sabeis, en cierto blog volador

    ResponElimina