21 de gen. 2016

NdP d'ACEPLAT: L'associació de comerciants i empresaris de la platja de Tavernes, ACEPLAT, va participar en el dia d'ahir de forma molt activa en la Fira Internacional de Turisme, FITUR, en Madrit.


Varis dels seus membres van estar presents durant tot el dia en els diversos actes de promoció de la Valldigna duts a terme, i dos d'ells van ser protagonistes a més del "cooking show" al elaborar i servir David Giner amb l'ajuda de Concha Gómez unes dues-centes racions "d'arròs de vigília", el típic arròs que elaborem en Tavernes en Setmana Santa amb mandonguilles d'abadejo, panses i cigrons.
El plat va tenir un excel·lent acolliment tant entre el public assistent, que no va deixar ni un gra d'arròs, com entre els altres professionals de la restauració presents, els quals van demanar reiteradament a David la recepta, així com entre els mitjans de comunicació que cobrien l'acte, fins al punt que la COPE va entrevistar en directe a membres d'Aceplat els quals van explicar en les ones en què consistia el plat, els seus orígens, d'on era típic i els seus ingredients.
Davant este èxit sense pal·liatius, el regidor de turisme Josep Llàcer i els membres d'Aceplat van coincidir en repetir el proper any este acte, amb la finalitat de consolidar i donar a conéixer este plat tan típic de la nostra gastronomia local, per a lo qual a més en el pròxim mes d'Abril es realitzarà un concurs gastronòmic sobre el mateix, de la qual cosa s'informarà al seu moment.

3 comentaris:

  1. Com es pot ser jurat del concurs pa probar totes les casoles?

    ResponElimina
  2. Chicote de la Vall. El Mauro deixa al original a l'alçada del betúm.

    ResponElimina