21 de gen. 2016

Este cap de setmana Sant Antoni, la festa dels animals a Tavernes

La Comissió de Festes Sant Antoni Abat, Gerson i l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes, han organitzat diverses activitats per a celebrar la festivitat de Sant Antoni durant els dies 22, 23 i 24 de gener.

Divendres, 22 de gener. Desfilada amb nou cavalls per a entrar el pi al passeig País Valencià. L’acte començarà a les 19 hores des del carrer Major.

Dissabte, 23 de gener. Segona edició del Correcan (cursa amb gossos).16.30 hores. Pavelló Municipal d’Esports. 17 hores: exhibició eqüestre a la pista posterior del col·legi Alfandech. 19.15 hores, cercavila en honor a Sant Antoni. 20.30 hores, tradicional cremada del pi al passeig País Valencià, amb sopar, mistela, carn i embotit.

Diumenge, 24 de gener. Missa i sermó en honor a Sant Antoni, a les 10.30 hores a l’església Sant Pere. Després, cercavila acompanyant el sant, des de l’església fins al Passeig Colón, on tindrà lloc una dansada de balls popular i la benedicció dels animals.



1 comentari: