14 de gen. 2016

Dels creadors de "la Manco sols serveix per a pagapaxoxaes" arriba ara el "men vaig a Fitur amb la Manco". Després ja la tanquem.

Tavernes anirà a Fitur dins de la Mancomunitat de la Valldigna. Després d'iniciar la seua liquidació en menys d'un any i anunciar el regidor Enrique Chofre que "actualment podem dir que es redueix a un organisme pagapaxoxaes", en referència a la Mancomunitat, hem sabut que aniran a Madrid entre el 20 i el 24 de gener.
De fet, des de la Diputació han destacat que una de les apostes en Fitur serà la potenciació del turisme gastronòmic. Si hem de fer cas a les afirmacions del regidor, la Mancomunitat de la Valldigna podrà aportar molta, molta, molta experiència en el terreny gastronòmic, no?

7 comentaris:

  1. Molt irònic l'article i, a la volta, carregat de raó.

    ResponElimina
  2. A bacs! Vaig a bacs! Se que no es coda de risa, pero ma que m'he rist! Diuen que val més riure que plorar. Lo de pagapaxoxaes farà història en el poble.

    ResponElimina
  3. ¿y mi comentario, también vais ya censurando ?

    ResponElimina
  4. Si os parece con lo que nos va a costar aún este año, no nos aprovechemos de sus escasos servicios. El gobierno local no quiere hacerla desaparecer si no hacerla que valga para algo efectivo y no sólo para verbenas y ferias y poco más como ahora.

    ResponElimina
  5. Tu no has sabut res. Tu t'has copiat la noticia de la Cotorra i has caigut en el mateix error que ells en la redacció.

    Que copions ens heu eixit.

    ResponElimina
  6. Aleluia, aleluia, aleluia.
    Al decim dia va resucitar este blog després de estar temps sense fer-ne un brot en noticies.
    Aleluia, aleluia, aleluia.
    Heu batut el record de Cristo.

    ResponElimina
  7. Enhorabona per la noticia.
    A Tavernes necesitem més humor i memys crispació.
    Vixca Tavernes a pesar dels polítics!!!

    ResponElimina