16 de des. 2014

Un article d'opinió d'un..."llaurador"? Val, acceptem polp

Ens ha arribat un article d'opinió d'algú que diu ser un llaurador. No sabem si és o no és un llaurador, i l'article l'ha enviat als blogs locals. Com que té prou de sentit comú el que diu, anem a publicar-ho, encara que a hores d'ara, i vist el que estem veient, és una fantasia utòpica, però ahi queden les paraules de "llauradorrrrr":
"Anem a vore...el que no comprenc és el joc de xiquets que estàn fent a Tavernes els polítics que ens governen...si ho he dit bé tots els politcs que ens governen al poble. Deixeu-se de jocs i dediqueu-se a fer el millor pel poble. Jo en dedique al camp...sí...al camp, una feina que a l'estiu és molt pesada i a l'hvern molt roí pel fret que fà...però ahí estem dedican-me a lo que vaig triar perqué m'agradaba. El mateix podríeu fer els politics locals, dedicarvos a allò a lo que els votants han fet pe a que estigau ahí...i això que vos assegure que no es tant pesat i tant roí com el camp.
Acabe de vore que l'alcalde de Tavernes es presenta per a Diputat a les Corts...pués de p.mare xé, qui millor que un Valler de Diputat a les Corts???. No mireu colors, idiologíes, principis, formes, i sobretot xiquillades per part de uns i altres i fem que estiga ahí a les Corts...ja sabeu sempre tirarà per Tavernes, ja ho vam vore quan Eugenio va ser vicepressident, ens enrecordem quan plou...van vindre molt bé els colectors. I si ara fa falta arreglar el poble...pues a arreglar-lo, i quan es puguen fer colectors es faràn, i quan es puga fer el mur es farà. Al camp quan toca esporgar s'esporga i quan toca polvoritzar es polvoritza...darrere de l'ú và el dos. Lo bonico i bò és que es faça unes coses d'arrere d'altres. Per el bé del poble vos demane coherència. Deixeu-se de jocs i a treballar igual que tots treballem. Un llaurador que vol canviar el que passa al camp...siga fàcil o no!!!"

Llaurador Tavernes

8 comentaris:

  1. Una cosa és el "tono jocoso" i altre la burla a costa dels demés,aplegant moltes de vegades a faltar. Mireu-se un poc més al que retola les noticies,perque es prou xafarder i maleducat en esta ocasió quan deixa entreveure amb "llaurador" i "opina" que és incompatible (acceptem polp) que qui treballe al camp no pot opinar ni molt menys escriure-ho. Aci,hui,un llaurador demostra estar per damunt d'uns xiquets malcriats.Opinant i escrivint també.
    IM-PRE-SEN-TA-BLES.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ni contesten a les alusions.
      Estos han deprés molt prompte del Bloc, quan claven la pota amaguen el cap com fa l'estruç.

      Elimina
  2. Gràcies el polp, jo ací com en altres blogs i en el meu mur del face, l'únic que faig és donar a coneixer la meua humil opinió de com veig la politica local desde el meu punt de vista, sense deixar de treballar al camp, una feïna humil i compatible a escriure als blogs, i compatible també per a estar en politica ó simple-ment parlar d'ella. Jo per la meua part no veig ni tono jocoso, ni burla, ni falta de respecte, però si que tindrien que tindre els administradors del blog, més tacte amb la gent a l'hora de fer titulars, ja que gràcies a nosaltres tenen més entrades, i nosaltres l'oportunitat d'expresar-mos també, així que aclarit el punt, gràcies a tots per comprendre-ho, bona nit!!!

    ResponElimina
  3. Si tinguerem que contestar a tots els primos que busquen rotllo, no parariem, xè! Jijijii finament ens té igual. Ens descollonem de vore les rabietes que s'agafen alguns empanats. Desconfiem d'un perfil anònim del face, perque tot fa pensar que és algun troll d'un partit. Hem publicat el post perque te trellat, i no, no discriminem a cap llaurador de veritat. Este sols té el nom de llaurador. No sabem si es cert, per això ve acceptem polp, com a la tele. Però les nostres gràcies...aiiiiii.....a alguns no els fan gràcia! Aiiiiiiiiii mareeeeee!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí,Diari,tot i discrepar en molt,i sobretot en les formes,et done la raó en que este té de llaurador lo que jo de beato. No sé si sera amb interés polític o no,però quant després de deixar-lo com a ignorant al titular,respon sense immutar-se és perque el pseudònim és només per despistar i li té del tot igual.
      De totes maneres,continue sense vore-li la gràcia a donar a entendre que ser llaurador i escriure o navegar per la xarxa és incompatible,mirant-ho amb humor o sense humor és una burla a un colectiu que d'ignorant no sol tindre res.

      Elimina
  4. Senyors administradors del blog, desconec lo dels...trolls??? Pensseu el que vullgau, ja que jo no m'he identifique, no paga la pena...perdriem el morbo...jejehe. Estic molt orgullós de a lo que em dedique i ja ho diu el meu pseudònim, el que passa és que jo no actue en els blogs com altres, simple-ment em dedique quan estic de relax després d'haver estat tot el dia treballant al camp(s'ho cregau ó no) a deixar patent el que pensse,..ja que en la meua vida així ho faig. I el que no entenc però m'ho passe bé és com podeu desconfiar d'una persona que no falta el respecte i no es clava en ningú...sols dic el que pensse. Gràcies. Fins prompte!!!

    ResponElimina
  5. "Desconfiem d'un perfil anònim del face, perque tot fa pensar que és algun troll d'un partit..." què bons sou!!

    Clar, vosaltres no sou gens anònims i molt menys s'identifiqueu en cap partit...

    Quasi em caic de la cadira quan ho he llegit...

    ResponElimina
  6. Este llaurador ha anat ben poc a l'horta.

    ResponElimina