15 de des. 2014

El PPSOE ja escriuen junts els seus comunicats

Exclusiva mundial del món sencer! Tenim la prova que el PPSOE ja està treballant de forma coordinada, fins i tot en les seues notes de premsa! Ma que sóm àguiles! En el tema dell plenari, nota de premsa del PP, diu: "l'alcalde va anunciar de viva veu que convocava la Junta de Govern per aprovar-los." i el PSOE diu en la seua nota de premsa: "Un dia per al què havia convocat un plenari de viva veu.".
A vore, quantes vegades se utilitza eixa expresió de "a viva veu"? jajaja
viva la veu! la veu viva, viva la viva la veu, la veu aviva...
jajajaja bé, per acabar, una altra del Ple fantasma del dissabte, que va ser molt bò i ha despertat pasions en els nostres seguidors incondicionals, que estàn que se'n ixen!

4 comentaris:

  1. En La Cotorra també usen la expressió "a viva veu" quant parlen de com va "no convocar" l'alcalde la moció al pleno.
    Així doncs,queda inaugurada la nova coalició PPSOEBLOC.
    Ma que sou aguiles!!
    Ja,ja,ja jo més bé diria teuladins!

    ResponElimina
  2. I els envien junts també i a un sol mitjà, La Veu de La Valldigna. Lo extrany es que no ho han publicat ni el Diari de Tavernes, que ara com sabeu publica les notes dels seus nou millors amics socialistes, ni Estruch al que com sabeu li les envíen els populars, els socialistes com ell va dir fa uns dies no el volen massa : S'ha convertit La Veu de La Valldigna en La Veu del pppsoe-k, abandonarán també els populars a Estruch per dir huí també les veritats, li ficaràn abdós les banyes a Diari de Tavernes ? Verihueho . Redeu, m'ha quedat una trama però que molt del vostre estil jajaja

    ResponElimina
  3. Contaminació informativa. Contaminació informativa. Contaminació informativa. Teuladins? Teula...contaminació informa...teuladins? Conta, mina. Cioooo! Contaminació informativa.

    ResponElimina