1 de des. 2014

Les presons de gossos del Sequer o més tonteries animades del PP local

Espatarrats, plorant, el rimel corregut dels ulls, les calçes esgarrades plenes de forats, esbalaits, angoixats, insomnes, amb la boca seca, ulls vidriats...així estan a hores d'ara els del PP de Tavernes, denunciant que el govern està construïnt una presó...PER A GOSSOS! Aaaaaaaaaaag! horror! Espant! una presó de 2.200 metres quadrats, i diuen que hem perdut un espai preciós, i hem guanyat un pati tancat amb un reixat impresentable.
I això ho diuen els que, ignorant el que dien els residents de la zona dels Sequers, que fins i tot van recollir firmes, van construïr un quartell en la mateixa zona verda, zona dotacional, zona magnifica, on jugavem a la pilota i passejavem.
Ah!, què gran es veu la palla en l'ull alié, i que menuda la viga en l'ull propi, amiguets i amiguetes!
Que fariem sense estes persones, eh, que fariem? Si no existiren, haurien de manar les a fer, son bonissims! Presó per a gossos...presó per a gossos...(a bacs per terra anem.
A vore, un emoticono d'eixos que estan plorant de la risa, va, i els posem açí jajajajajaja)

9 comentaris:

  1. els veïns del Sequer no voliem el quartell ahí, i voliem aturar ho, però ens demanaven pagar a l'empresa que estava fent l'obra el temps que estigueren parats fent el judici, la qual cosa per a nosaltres era absolutament impossible de fer, i no varem tindre més remei que tragar en la desfeta de la zona verda dels Sequers. No hauria estat millor situar el quartell en l'entrada del poble des de Simat, en la zona del Cambro, a prop de l'IES La Valldigna?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això es la proposta que li va fer el Bloc al PP doscentes voltes i no van ver mai cas.
      I això que eixe cuartel te que donar servici tanbe als atres pobles de la Valldigna i allí estaria més centric.

      Elimina
  2. quan feu un pàrquing de burros? Ah, no, perdoneu, ja està fet, no? Ah no, perdoneu, eixe és de persones...

    ResponElimina
  3. Ja voldrien altres pobles tinc una pressó x a gossos...lo q tindrien q haver-ho fet abans....disfruten barbaritats els gossets!!! Ja era hora q tingueren un espai x a ells on poden correr, jugar....

    ResponElimina
  4. Si el que fan és un mega-pipi-Can, perfecte. Ja sabem que allí no hem d'entrar més que els gossos, pues la mateixa zona ja s'usava per a això i estava plena de caguerades.
    Per cert, que en facen altra a fora riu, zona Alfandec,perque les persones ja no poden caminar i alçar la vista a l'hora. O que es passegen els agents i facen complir la normativa.

    ResponElimina
  5. Si realment s'afrofita i els carrers es mantenen nets i quan vas passejant ja no te s'acosta tant de gos, benvingut el parque per a gosos

    ResponElimina
  6. Ai, si els gossetes votaren...com canviaria el discurs del PPero...........

    ResponElimina
  7. Pa posar una tanca metàlica lloguen a una empresa de fora del poble?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Serà la dels columpis. Gran part del capital és valler.

      Elimina