14 de des. 2014

Finalment apareix en Tavernes la santisima Trinitat

Que amagaet ho tenien estes persones humanes, xè! Que ocult, que discret, que sigilós, qual lleona a punt de menjar-se una cabra...i de repent, després d'una operació que ni la CIA ni el KGB...nyàs! "abogadoooo, nos hasemos una afoto todos junts?" el PPSOE i la trans se fan una AFOTO ALS TRES AJUNTS, qual la santisima Trinitat cridant a les portes del cel, com la cançó! I nosaltres ens preguntem...serà per participar al premi estrategia internacional? Busquen el "and the winner is...?"
i ens preguntem...perque volien obrir la porta els tres junts, a la una? No veuen que no poden passar els tres junts? On està la caballerositat de Vidal i Borrás, no deixant passar primer a les dames trànsfugues? eh? eh?....
Quina estrategia felina, tu! Que brillant, com l'arròs! Els nostres espies ens han dit que les negociacions van començar després de les eleccions europees. Si, si, que vos penseu? que no tenim serveis d'informació? I van dir: Ieep, vols que li furtem el carrec a Jordi Juan? i van dir, vale. Ara, ...hi haurà moció de censura firmada per PPSOE? Estem intrigats, xè!
Quina AFOTO més bonica...quasi sembla que Vidal i Borrás estan xocant la mà, veritat? Vinga, campions!

Per cert, els nostres espies ens han passat esta foto, perdó, esta AFOTO, que és prou sospitosa.
(mira que vos agrada, bandidos)

2 comentaris:

  1. Tres eran tres las hijas de Elena ... qui serà l'Alcalde després de la moció? S'accepten apostes senyoreeeessss !!!!

    ResponElimina
  2. Els vostres espies? Doneu pena! Ja no sabeu que fer-vos, només feu que tirar merda, que han fet els vostres regidors per Tavernes?? Alguna cosa a destacar...? Ah si!! La que va dir Morera!! Ah nooooo, que justament el regidor era Victor Borras...quina llàstima!

    ResponElimina