1 de des. 2014

Tonterias animadas de ayer y hoy, del PP de Tavernes; els psicòlegs vegetals

Una nova professió amb futur: psicòleg vegetal. Diuen els del PP que des del govern han acudit a psicòlegs vegetals per les grapes que els van clavar per penjar els cartells dient als veïns que arrepleguen les caguerades dels gossos. El govern diu que els arbres no pateixen per les grapes, i els del PP diuen que si. A més, és possible que els del PP local, defensant la dignitat dels arbres, per haver los utilitzat com a taulers d'anuncis, presenten una reclamació per danys morals als arbres, que des de eixe dia, estan super doblats i no parlen amb ningú. Diuen els entesos de la matèria, que han vist estos dies sense dormir als regidors del PP, abraçant els arbres, animant-los, llevant los les grapes del damunt.
Estarem atents a esta nova especialitat univeristària.

3 comentaris:

  1. Això no ho diuen els regidors, això serà la gent que escriu, pero els polítics no poden dir eixes gilipollades. No m'ho crec.

    ResponElimina
  2. mira que vos agrada tú! deixeu als peperos d'una vegada, home! vegetals, que sou uns vegetals

    ResponElimina
  3. Prou de xirigota, xiquets.1 de desembre del 2014, a les 18:05

    Fora de broma, i patisquen o no els vegetals (ja sabem que no tenen sistema nerviós ni mèdula espinal) no dona bona imatge del govern clavar RES als arbres. Es podia posar un filet o fil d'aram i en pau.
    El govern també ho tenia fàcil, ho podia preguntar a Equo.

    ResponElimina