14 de des. 2014

Tindrem un Diputat de Tavernes en la Generalitat? Jordi Juan es presenta a les primàries de Compromís

Tindrem un nou Diputat de Tavernes a les Corts Valencianes? Este és el text de l'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, de presentació a les primàries del seu partit Compromís.
"Amigues, amics,
Em presente a les primàries de Compromís per a formar part de la candidatura de la coalició per la província de València. Els valors que crec que puc aportar al grup parlamentari són els del municipalisme, bon govern i valencianisme polític.
El municipalisme representa la proximitat a la ciutadania, treballar colze a colze amb el veïnat dels pobles per a donar resposta als problemes de la gent i dissenyar el model de ciutat al seu costat. Perquè és xafant el carrer que podrem regenerar el País, des dels col•lectius locals: barri a barri, poble a poble i ciutat a ciutat.
És l’hora de governar. Hem de tindre vocació de govern i no d’oposició. Per això, és important portar a les Corts i a la Generalitat els valors del bon govern. Considere que és molt necessària la presència a Les Corts dels companys i de les companyes de la coalició que hem estat fent un gran esforç i hem portat endavant una institució local amb els valors de Compromís. Crec que a Tavernes hem fet i estem fent un gran treball. Al llarg d’estos anys com a regidor i com a alcalde a l’Ajuntament de Tavernes he aprés moltes coses sobre com exercir una bona governança pública i m’agradaria aportar esta experiència a les institucions autonòmiques.
Necessitem un grup parlamentari que aposte pel valencianisme polític. I el valencianisme polític no és sols parlar de cultura, de llengua i de banderes. El valencianisme polític ha de tindre també un posicionament clar en l’economia, la hisenda, l’urbanisme, les infraestructures, els serveis públics o les qüestions socials.
Amb honradesa, transparència i participació dignificarem les institucions valencianes. Legislarem en benefici de les persones. Dignificarem l’educació pública, la sanitat pública i els serveis socials. No serà una tasca gens fàcil per la situació que trobarem en la Generalitat, però Compromís té la millor gent d’este País i ho aconseguirem.
Tinc ganes, il•lusió i força per a ser diputat a les Corts Valencianes. M’agradaria comptar amb el vostre suport."
Per la banda que ens toca, sempre serà millor tindre un Diputat de Tavernes de la Valldigna en les Corts que no tindre'l, no? Sort, i si ix, que vinguen inversions i subvencions a la Valldigna!

4 comentaris:

  1. No tindrem Diputat perquè Moya el de Gandia traurà més vots.

    ResponElimina
  2. Ui que bé. No està mal un diputat de la Safor. Siga com siga, diputat.
    Del PSOE quin tindrem? I del PP? I si damunt hi ha sort i es fan amics podran passar el temps jugant a la subasta.

    ResponElimina
  3. Ja estem amb la mangalatxa de que si mana a Valencia durà mes inversions al poble. Però,les inversions no es deuen fer on calen,per damunt de la localitat dels diputats?
    No ens queixàvem d'això quan passava amb polítics del PPSOE?
    No quedàvem en que el Bloc no era CASTA?

    ResponElimina
  4. Amb la clavada de pata de la questió de confiança segur que no

    ResponElimina