15 de des. 2014

Si la vista no m'enganya...porte mala castanya!



Este dissabte va hi haver un accident en el passeig Colon. Un vehicle que circulava per la via va xocar contra uns altres quatre estacionats produint quantiosos danys materials, encara que afortunadament sense cap ferit.
Els agents de la Policia Local li van practicar la prova d'alcoholèmia al conductor, veí de Tavernes, i va instruir el corresponent atestat per accident sense ferits però amb conducció sota l’efecte del alcohol i causant danys a vehicles estacionats, amb el que seria un possible delicte contra la seguretat pública.
 El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, davant aquest fet, ha volgut fer una crida als ciutadans i ha demanat "prudència en la conducció i sobre tot, l'abstenció de posar-se al volant d'un vehicle si ha ingerit begudes alcohòliques. Una conducció sota els efectes de l'alcohol es un perill, tant per ell mateix com per a la seguretat de la resta de conductors i ciutadans, a més de representar una conducta delictiva que està castigada per la llei".

3 comentaris:

  1. Una cosa és el sentit de l'humor i altra és no tindre sentit del ridícul,quant en fets seriosos on es pot posar en perill la vida de vianants s'empra una editorial monguer per tractar de fer gracia on no n'hi ha.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però amb lo de castanya es referiu al colp o a la melodia del conductor?

      Elimina
    2. Portar castanya és dur una melodia important. Estos xiquets tot s'ho prenen a cachondeo. Fins el dia que els passe algo de tot això a ells, ahí no seran prou valents per riure's d'ells mateixos.
      Aiiiii,l'humor socarron espanyol!

      Elimina