2 de des. 2014

Que vol dir això de PPSOE? Poden pactar en Tavernes el PP i el PSOE?

És una nova sigla d'un nou partit polític? Tindrem una sorpresa en les pròximes eleccions municipals i nacionals? PPSOE se diu a la unió del PP i del PSOE per conservar al preu que siga la seua quota de poder, és a dir, no perdre la cadira, que costa molt de trobar-ne una a mida!
Serà possible això a nivell nacional? Si fem cas a Felipe González o a Dolores de Cospedal, si. I en Tavernes? i en el poble? podrien juntar-se el PP i el PSOE? posiblement. No hi ha que descartar rés a estes altures, i veient com està la situació. Debacle electoral de PP i PSOE en les passades eleccions europees, on van perdre més de la mitad dels votants. Pactar o desapareixer esborrats del mapa? uffff! Com diu Estruch, vosaltres que penseu? Nosaltres que xafem el carrer, ho tenim m
olt clar.

4 comentaris:

  1. Estant com estän ara les relacions de compromís/psoe en l'ajuntameny veig més factible un pacte PPSOE que la continuitat del bipartit.

    ResponElimina
  2. por supuesto que estos señores pactaran para evitar que los radicales de podemos o los nacionalistas del Bloc destrocen todo lo que hemos conseguido con tanto esfuerzo la gente de bien de derechas. Estamos atacados por todas partes, quieren hacerse con nosotros y que nuestro pais sea rojo.

    ResponElimina
  3. no sabem si este comentari de Azul va de conya o en serio, ja que una persona de derechas no s'autodefineix normalment així, però...para gustos, colores.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No,no va de conya,va de nacionaliste emmascarat.
      Sobre el PPSOE local,no crec es done un altre Escrihuela amb Victor,però el que és clar es que el PSOE per molt desaparegut que estiga,si és el cas de fer de frontissa, no li dona l'alcaldia al PP ni li la dona al Bloc altra vegada per quatre anys.
      Tampoc sé ara a qué vé tanta preocupació del Bloc, quant ells en el seu temps, en compte de forçar al PP a manar en minoria,va entrar a governar amb ells a canvi de 1 regidoria i mitja, i a partir d'ahí,majories absolutes de dretes.

      Elimina