10 de des. 2014

Finalment el PSOE ha aconseguit que Jordi Juan els retire les delegacions

Al final els del PSOE han aconseguit el que semblava era el seu objectiu: que Jordi Juan els cessara i els retirara les Delegacions, amb la qual cosa pasaran a estar en la oposició i així poder jugar el seu paper de víctimes. Noooooo! El cessament s'ha produït este migdia en un llarg Ple extraordinàri. Els socialistes s'han abstés en la votació dels pressupostos, els del PP i la trànsfuga han votat en contra i Compromís Bloc ha votat a favor.(El PP ha votat en contra de tot el que ha estat mesos demanant? Nooooooooo ens ho podem creure!!)
Ara, el tema queda de la següent manera: l'alcalde va a sotmetre's a una Qüestió de Confiança este pròxim dilluns en un Ple extraordinari. Si no es presenta una moció de Censura per part de PSOE i PP en el termini d'un mes, els pressupostos quedaran aprovats automàticament.
Caldria haver esgotat encara més la paciència per part de Compromís amb els seus socis-oposició des del passat mes de maig? Alguns diran que si, que encara haurien pogut aguantar uns mesos més, que 6 mesos aguantant metxa...però la paciència te un límit, no?
El PSOE volia aconseguir que els feren fora del govern, amb la qual cosa han posat dia a dia tots els entrebancs que han pogut per forçar eixa situació. Recordeu quan el PSOE posava com a condició que es fera tota la inversió disponible de 900.000 euros en el col·lector de la platja? Doncs quan Compromís Bloc va trobar la solució del pagament plurianual, van eixir per la tanguent i es van agafar al tema del mur del riu, que també és fàcil saber que fa més d'un any que està en marxa. I si els haveren donat este tema, haurien buscat qualsevol altre per aconseguir finalment el seu objectiu: que els tiren del govern, per fer-se les víctimes.
I ahí és on nosaltres ens preguntem: per a buscar rèlit electoral, ens hem de fotre tots els del poble? Ui, que seriosos ens hem possat, tú...ara, més dramatitzat: era precís que la sang arribara al RIU? Per cert, el PSOE vol que nosaltres pagarem el muret, i l'alcalde diu que també l'hauran de pagar la CHX i l'agent urbanitzador del Vergeret, amb la qual cosa no ens tocaria pagar tants diners.
Hi haura moció de Censura PPSOE? S'uniran el PP i el PSOE per fer una moció de Censura a Jordi Juan? Un mes per davant per conèixer la resposta! Quin suspense!

15 comentaris:

  1. Esta editorial només és un calc 100% de la versió del Bloc.
    Ara,si voleu ser bons periodistes, aneu i pregunteu la del PSOE. I la del PP i la de Karina. De segur que us la donarien gustosament. Si al pleno que és l'organ més demòcrata del poble poden parlar tots,perque ací no?
    Pareixeu ja la intereconomia valenciana. Us falta només penjar la foto del Sant Jordi Pujol, o de l'altre Sant Jordi local.

    ResponElimina
  2. Si jo fora socialiste pactaria amb el PP i retiraria a Jordi Juan de la slcaldia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si fores del PSOE no diries el que dius,no van a pactar res.
      Si fores del PP el pesudònim no seria PSOEPP,seria PPSOE.
      Si eres del Bloc posaries davant el PSOE (PSOEPP),de malicsia que li teniu.

      Elimina
  3. Molt bona resposta xic... Un partit de dretes i un de esquerres que no tenen res a vore ni en ideals ni en rés, ara volen pactar? M'agarra risa de vore que per arribar fins dalt fa falta pactar en un partit del qual s'ha lucrat del poble, ha afonat al poble,ha especulat i etc.etc.. Ara dic jo això és politica? No senyores ni politica ni cacaueres com diuen aci al poble, és una lluita per vore qui puja a manar i prou, ni mirar pel poble ni res.... Pp i psoe? Això on s'ha vist? Jajajajajajaja..m que fort

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo de dir que els del PP s'han lurat del poble és molt fort,deuries anar al jutjat. A no ser que per lucrar entengues sous de 50.000 € o colocar a dit assessors i caps de policia i FCC. Et sona d'algo?
      Tens tota la raó en que un partit de dretes i un d'esquerres sempre acabaran mal. Per això mateix que no han aguantat junts el Bloc i el PSOE, dreta valenciana i esquerra espanyola. PP i PSOE on s'ha vist? Pues fà algunes legislatures, amb Escrihuela d'alcalde. Després, a UV o al PP havera pogut substiuir-los el Bloc, però se n'anà amb el partit majoritari, el PP d'Eugenio,sense majoria. Tots dos de dretes,per això van funcionar tan bé i a les següents van posar en safata l'alcaldia a Eugeniet. Gràcies Bloc, ara et queixes del que hem pagat tots estos anys.

      Elimina
  4. Aixo de que el mur el tindria que pagar l agent urbanitzador estaria molt be. Pero esta clar que no va a fer ho pq qui va permetre les construccions al Vergeret es l´ajuntament , qui va donar les cedules d habitabilitat es l ´ajuntament. I per tant ens agrade o no es el responsable de cagar la i per tant qui ara ha de donar seguretat als veins del vergeret complit el que va pactar amb la confederació per a que no s execute la sentència de derribo : FER EL MUR DEL RIU

    ResponElimina
  5. aci l´unic partit que igual li donen les dretes que les esquerres es el bloc. Pacta amb qui siga com tal de manar. Demostrat queda per tot arreu del territori. A este poble actua de la mateixa manera que ho havia fet abans el pp. Existeixen moltes analogies: han colocat com a intendent de policia a un dels seus, com a encarregat de la fcc a un dels seus militants més actius ( i contractant a tots els afins i possibles votants ), la empresa que fa tots els parcs infantils a tavernes tecniverd ( ahi hi han membres del bloc i inclosos familiars de un regidor ), i no ens deixem a la constructora que el seu gerent ix a passejar tots els dies amb l´alcalde i la seua gossa. De segur que no publicareu aquest comentari pq com ha dit Karl Marx sou un subdelegació de la cotorra de la vall.

    ResponElimina
  6. Com sempre, amic Segur que no, ens causa absoluta indiferència el que vulgues etiquetar-nos. Allà tu pensant el que vulgues. Nosaltres el que si que te diguem és que ens ho passem molt bé amb eixes divagacions que feu alguns diguent que si som del Bloc o del Blag. De tota manera, gràcies per compartir el teu temps amb nosaltres. Ja voldriem nosaltres tindre les informacions i l'equip de gent que deuen de tindre els de la Cotorra de la Vall.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No estareu afiliats com els de la Cotorra (més bé,ells deuen ser els que afilien,je,je), però molt pareguts amb ells en que només resalteu les postures del Bloc i eviteu donar els punts de vista dels demés partits.
      En el que sí us hem de felicitar és que no talleu ningú per divergent a la editorial que pense i escriga.
      Però això no lleva el tufo nacionaliste seguint els arguments del partit de l'alcalde. Recordeu que fent a un polític o partit regulero ben bò, no feu més roin als seus adversaris. I no estic parlant de lluites partidistes, això tot pa ells.

      Elimina
  7. Jajajajajaja. Pobret JJ... l'han obligat a tirar-los! Q sóu el lloro en compte d la cotorra? Llegiu la premsa, els diaris... i ja està bé de demagogia barata. Es queden sols... i em pregunte...5 regidors per a dur un Ajuntament?? Vaja, això si que és de "treballadors", per no dir altra cosa

    ResponElimina
  8. Ara Jordi diu que hi ha novetats. Que la cuestió de confiança no es pot plantejar. De xiste este xic. Anuncia una cosa en el pleno sense saber que és ilegal.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com que JJ al pleno no ho sap que és ilegal? I tant que ho sabien. A la Cotorra, amb tot lo prepotents que son, ara amb veu baixeta disculpat-se que no sabien la llei, que els ho han dit ARA PRECISSAMENT els tècnics.
      Però si els pressupostos eren el de menys! Ací l'unic que importava era conservar alcaldia (des de maig que estàven tranquils) i ser els únics protagonistes fins eleccions. No tenen pressupost però sí diners per inversions i totes les carteres de totes les regidories.

      I els palmeros d'ací contribuint a la causa rotulant noticies amb un EL PSOE ACONSEGUEIX QUE ELS TIREN. De traca.
      O sou molt ignorants o igual de maquiavèlics que a la secta. No sé que és pitjor.

      Elimina
  9. El lloro? Ara som un lloro? Jajaja a bacs, amic, anem a bacs jajaja la millor de la semana. Que bò, tu!

    ResponElimina
  10. Palmeros? Ara també palmeros? Jaaaajajajaaaa! Els politics i afiliats esteu que sen eixiu, xè! Jajaja
    Ai, amic Karl, el titular es perfecte.
    També l'hauriem pogut titular Tanto fué el cántaro a la fuente que al final se rompió.
    Ignorants? Maquiavèlics?
    Persones lógiques, que lliguen caps. Lligacaps? També sóm lligacaps!!! Jajaja
    L'altre dia al face li varem contestar a un xic que quan les coses se fan be, se fan be, i quan se fan mal, se fan mal. Quan se façen bé per part del PSOE, ho direm, sense cap problema. Revisa els posts de fa un parell d'anys, i comprovaho per tu mateix que és cert el que diguem, especialment referit a Borrás.
    Si és que han superat al PP en destrellats! Bona jornada Karl i gràcies per participar al blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El mateix titular havera valgut canviant PSOE per Bloc,segons l'interés que tinga cadascú. La xicoteta diferencia entre les dos opcions és que el PSOE no s'en va,el tiren. I ho fa el Bloc,perque vol,ningú l'obligava.
      Quant el PSOE faça algo bé ho direu,llisc. Pues si justament ha fet algo bé és treballar en la seua regidoria d'hisenda. Però Victor diu, entre altres piropos, que el tira per malfeiner. Aleshores,en que quedem? Està ben tirat o no? Que en digueu d'això?
      I procureu no barrejar-nos a tots amb polítics ni afiliats,jo podria dir de vosaltres el mateix i no ho faig.

      Elimina