14 de des. 2014

Algú els explique als joves socialistes que pacten els majors, per favor....

Ai, mare, que se pilla abans a un mentirós que a un coixo! Si és que no volem, no volem, però sou roïns i ens piqueu, i nosaltres piquem com els peixets...A vore, algú els explique als joves socialistes que els seus majors van per altra banda, que ells no van a pactar....perque JA HO HAN FET!
També que els expliquen als seus majors, estoooo, que com se convoca un plenari, val? Que hi ha un Decret, ho firma l'alcalde i el secretari, i despres se notifica i firmen cada un dels regidors de la Corpopració, vale? Si és que....després de 3 anys no saben com se convoca un plenari! Pa morir-se!

4 comentaris:

  1. Pacte seria presentar moció de censura o anar junts en les eleccions. Que us jugueu a que no succeeix de cap manera? Que més voldríeu...
    Un acte convocat per l'alcalde on no acudeixen els del seu partit i per això la resta de regidors ixen en una foto, es pot considerar un pacte?
    Vinga vaaaa,deixeu de manipular!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Psociolistos que sou més peperos que Fraga. Ni teniu projecte, ni ideari, ni partit. Vos val tot en tal de guanyar el poder. Víctor despotricant de Manolo i de la trànsfuga i ara agafadet de la mà amb ell. Aneu tan sobrats que de tant psocialistos que sou en les pròximes eleccions no en traureu ni dos.

      Elimina
    2. Tú argumentes millor. Ara tornes a prometre l'estació a Borderia. Borderialine.

      Elimina
    3. S'escriu borderline psociolistooooooo!!!!

      Elimina