2 d’oct. 2013

Obrim el camí Travesser de Favara?

El GMV s'ha dirigit per carta oberta a l'alcalde de Tavernes per què solucione un problema que estem arrossegant fa prou anys, com és el tall del Camí Travesser de Favara. Textualment diuen:
El problema radica en les portes de ferro que existeix en l'actualitat en l'inici d'aquesta ruta i que impedeix l'accés a un camí públic. Aquest fet condiciona la gent del poble i els senderistes, en general a no tindre accés a peu des de Tavernes als paratges mencionats anteriorment i, pel mateix camí, la situació s'agreuja quan pretenem desplaçar-nos a peu des de la nostra ciutat, al Paratge de Sant Llorenç o al Mirador de la Mediterrània, dos dels paratges més significatius d'aquesta ruta senderista, que com bé hem dit molt utilitzada per les persones que en l'actualitat practiquen aquest esport.
Per tots aquest motius sol·licitem que vosté, prenga les mesures oportunes per deixar el pas lliure al Camí Travesser de Favara, perquè d'aquesta manera es puga accedir lliurement a les zones de Sant Llorenç, el Mirador i senders de les Creus, les quals entenem són zones i rutes d'interès paisatgístic i turístiques que els ciutadans tenen dret a gaudir sense ningun tipus d'impediment.
Chè, que ens obriguen el camí! Qui collons va tindre la brillant idea de posar-nos dues portes en els morros?
imatge laveu.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada