20 d’oct. 2013

Este dijous 24 d'octubre convocada vaga educativa en protesta per la LOMQE

La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic, formada per les organitzacions, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d'Estudiants, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa i Valencia Laica, ha presentat la convocatòria de VAGA GENERAL a l'ensenyament del pròxim 24 d'octubre.
La plataforma ha manifestat que tot i que la LOMQE estiga aprovada al congrés, hui més que mai la comunitat educativa ha de secundar una vaga general a l'ensenyament per a mostrar el seu rebuig a la política de retallades per part del govern central i autonòmic i dir que no vol la LOMQE i que vol que es derogue.
En este sentit la Plataforma de País convoca la vaga i les manifestacions per al pròxim dijous 24 d'octubre a les 18.30h a les tres capitals de província, a Alacant, IES Jorge Juan, a Castelló, Pl. Maria Agustina, i a València, Pl. Sant Agustí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada