2 d’oct. 2013

Este dissabte 5 campionat Autonòmic d'Escalada de Dificultat

El rocòdrom municipal de Tavernes de la Valldigna acull el Campionat Autonòmic d’Escalada de Dificultat de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana. El Centre Excursionista de Tavernes organitza enguany l’esdeveniment esportiu.
WEB-AUTONÒMIC 2012
Este és el segon any que el club organitza un campionat d’escalada de dificultat, però el primer d’àmbit valencià. La competició tindrà lloc el pròxim 5 d’octubre de 2013 en el rocòdrom municipal instal·lat en el poliesportiu de Tavernes de la Valldigna. Els participants podran realitzar les inscripcions en el mateix recinte el dia de la competició a partir de les 8:00 i fins a les 9:45 h, a través del correu electrònic correu@centreexcursionista.com, així com en les botigues d’esports de muntanya, Nunatak a Alzira i Vents de Muntanya a València. A les 10:00 tindrà lloc l’inici de les proves eliminatòries, i a partir de les 17h es celebraran les rondes finals. El lliurament de trofeus està previst per a les 19h.

A més de les proves en les diferents categories, absoluta, sub18 i sub16, tant femenines com masculines, enguany el CETV té previst organitzar activitats complementàries com matalassos per a xiquets, tirolina, campionat de slackline i la visita d’altres promotors d’esports extrems com Red Bull, i esperen aconseguir una gran afluència de públic i simpatitzants que potencien l’escalada i esdevinga una opció esportiva real per als jóvens.

A més, aprofitant l’afluència de gent, el CETV ha iniciat una campanya de recollida de material d’escalada per a la ONG Anidan, que, a més de portar cultura, salut i esperança a Kenya, enguany tenen la il·lusió de muntar un rocòdrom a les instal·lacions per als xiquets.

El dia de la competició en el rocòdrom disposaran un contenidor on qui vulga podrà dipositar el material que considere útil: botes, cascs, llanternes, peus de gat, sabatilles i pantalons.

de tavernes.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada