2 d’oct. 2013

Aprendre valencià en la web de l'Ajuntament amb un joc

El Gabinet de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha tret un joc per a aprendre vocabulari en valencià, juntament amb les oficines de promoció lingüística dels ajuntaments de Carcaixent, Sueca, Torrent i Xirivella.
WEB-LA MEUA CIUTAT
Sabem què és una sivella, una frontissa, el lleixiu, els nabius, el barnús...? El Gabinet de Normalització Lingüística llança un joc per a aprendre vocabulari, anomenat La meua ciutat.
La meua ciutat fa un recorregut pel vocabulari més comú d’una sèrie de botigues que podem trobar en qualsevol localitat. En concret podem aprendre i treballar el vocabulari del bar i restaurant, calçat i complements, carnisseria, drogueria i perfumeria, electrodomèstics, perfumeria, fruita i verdura, pa i pastisseria, i roba i complements.
El regidor de Joventut, Josep Llàcer ha manifestat ”la meua satisfacció davant l’ampliació dels recursos que oferim als ciutadans per a millorar els coneixements de valencià combinant les noves tecnologies i la col·laboració amb altres ajuntaments. És la nostra voluntat seguir treballant en la promoció i normalització de la nostra llengua, emprant noves ferramentes atractives i lúdiques per als usuaris”.
S’hi pot accedir en la pàgina http://promociovalencia.com/ o a través de l’apartat de promoció lingüística de la web de Tavernes http://tavernes.es/serveis/promocio-linguistica.
El vocabulari que presenta no és exhaustiu ni ho pretén; al contrari, el lèxic que conté sol tindre alguna mena de dificultat per al jugador: paraules poc conegudes, amb dificultats en l’ortografia, en el gènere o el nombre, etc. El joc té tres nivells de dificultat: bàsic (enllaçar la imatge amb la paraula), mitjà (escriure la paraula que correspon a cada imatge) i avançat (completar una paraula a partir de la definició).
Està pensat tant per a les persones que volen millorar el seu coneixement del vocabulari valencià com a tots aquells que estudien la nostra llengua, bé per motius professionals o simplement per tindre més bon nivell.

de tavernes.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada