19 de set. 2018

Tavernes no és lloc apropiat per a passejar de nit després de veure una peli de terror!!!

Fosc, no... El següent. Hi ha menys llum en els carrers de Tavernes que en Mordor, el regne del Senyor Obscur del Senyor dels Anells. Les llums s'encenen molt tard, quan fa molta estona que ja està completament fosc, i hi ha moltes zones on no hi ha absolutament res de llum. Per facilitar-li la tasca al nostre benvolgut ajuntament, podeu indicar on estan apagats els fanals.

Ah, si no voleu romandre en l'obscuritat permanent, que vos agafa el sustin, sempre podeu anar als camps de la zona del Molló de la Platja, on estan oberts tots els focus ara que ja s'acabat la temporada estiuenca, com hem vist publicat a un blog local. Allí els nosferatus no ataquen! S'enlluernen!

Foto vista al face, de la zona del Vergeret

3 comentaris:

  1. Que vinga que vinga que vinga la llum, i al señor alcalde que li deonen pel c....!!! No se perque ma vingut esta cansoneta a la ment

    ResponElimina
  2. Compromis no ha treballat per reparar la llum en quasi 8 anys, ho te tot abandonat i ara volen dir que com no van be les faroles volen privatitzar l’enllumenat públic. Compromis va d’esquerres pero privatitza la basura, la radio, la jardineria i ara la llum. Privatitzant es més fácil colocar als seus.
    Tavernes desperta i mira qui es Compromis

    ResponElimina
  3. Pareix mentira que en el 2018 tingam que encendre un ciri per a passejar pel carrer....esta es la politica de conpromis...

    ResponElimina