14 de set. 2018

Carlos Gimeno, portaveu de Ciutadans de Tavernes comparteix un vídeo entre els veïns on denuncia l'abandonament del govern de Jordi Juan de la part de dalt del poble

Pràcticament la totalitat dels veïns de Tavernes han pogut veure un vídeo d'una durada de poc més d'un minut on, el portaveu de Ciutadans de Tavernes de la Valldigna, Carlos Gimeno assenyala la mancança d'inversions en el poble de les darrers décades.

L'estat de les voreres mostrades són una molt xicoteta part de l'enorme quantitat de voreres en condicions pèssimes de conservació. Algunes d'elles suposen un autèntic perill pels veïns.

També mostra este vídeo de Ciutadans casos molt sorprenents, com és la construcció d'un nou pas de vianants, situat a...4 metres d'un altre de dimensions semblants!! Es tracta del pas de vianants situat davant d'urgències, en el Prado Comarcal. No sols clama al cel que es construïsca un nou pas de vianants a sols 4 metres de distància d'un altre. Crida l'atenció la destrucció de 4 places d'aparcament, fet absolutament innecessari en una zona amb tanta saturació i manca de pàrquing com és davant del centre de Salut.

Tanca el vídeo unes imàtgens en la megavorera del Sequer, del carrer la Barca, on el portaveu de Ciutadans de Tavernes es pregunta si tant costa fer les coses bé.

https://www.facebook.com/joaquin.aparici/videos/1550963085005469/

2 comentaris:

  1. Crec que Ciutadans en Tavernes pot ser una alternativa vàlida i ja es veu clarament que la majoria de Compromis va per l’aire

    ResponElimina
  2. JJ te clar que va al carrer

    ResponElimina