19 de set. 2018

Desapareixen misteriosament els regidors convidats a la reunió de la Plataforma Un Tavernes Viu en la Casa de la Cultura

Mode ironia ON: Endevina endevinalla... Quants partits polítics convidats per la Plataforma Un Tavernes Viu, van estar presents en la primera reunió veïnal?

Si fem cas al publicat per un blog afí a Compromís, sols va estar hi present Compromís. Si hem de fer cas d'eixa informació, sols un partit polític va acudir a la convocatòria de la Plataforma que està a favor de la continuïtat dels festivals en el terme de Tavernes.

Els altres polítics convidats per dita Plataforma, que no sols van anar, sinó que hi van intervenir en la taula informativa per a donar opinions i punts de vista, ni . Com si no existiren. Com si no haurien anat a parlar davant els veïns reunits en la Casa de la Cultura. Com si la Portaveu del PP, Eva Palomares, o Víctor Borràs, del PSOE, o Carlos Gimeno, de Ciutadans de Tavernes, no haurien acudit a la invitació de la Plataforma.

Serà sens dubte un fenomen paranormal, o que es va acabar el llapis o les fulles del Bloc i s'ha obviat dita presencia. Polititzant el tema? Males praxis? Desinformació? Oblit intencionat? Una becadeta mentre parlaven els "altres"? Oi que tinc l'olla al foc i se'm cremarà?

Ara, seriosament, els polítics no haurien d'intentar aprofitar-se de la iniciativa de la Plataforma

Cal puntualitzar-los a tots els polítics, que siga quin siga l'orige d'esta iniciativa veïnal, no haurien de voler traure rèdit polític. La iniciativa és tan digna com qualsevol altra que tinga com a principal objectiu buscar i aconseguir el millor per a Tavernes. Però és dels veïns. No dels polítics. Ara, ja estan eixint regidors del govern municipal tirant-se flors i pretenent aprofitar-se del treball i la iniciativa dels ciutadans de Tavernes que volen un Tavernes amb activitats festives. És realment sorprenent. I vergonyós.

Els polítics ja heu anat, ja heu donat els vostres punts de vista, ja heu dit el que consideràveu oportú. Punt. Ara a deixar el protagonisme als veïns. És molt dolent intentar traure rèdit polític dels ciutadans. A més, la gent no és ximple. Compromís ja fa temps que està intentat inculcar-nos als veïns, utilitzant a les xarxes i al seu blog afí que, si governen ells, hi haurà festivals, i si governa l'oposició, no hi haurà festivals.

La qual cosa, en la reunió va quedar més que sobradament demostrada que no resulta massa creïble.

1 comentari:

  1. La Cotorra (M. J.) està perdent els papers. Que por té de perdre poder

    ResponElimina