25 de set. 2018

NdP Ciutadans Tavernes: Des de Ciutadans Tavernes volem denunciar la falta de previsió i planificació del govern de Compromís en l’ampliació del cementeri


Inexplicablement, la construcció de nous nínxols al cementeri s’ha fet amb barreres arquitectòniques totalment insalvables per a persones amb mobilitat reduïda.



El govern de Compromís va decidir eixamplar el cementeri en la zona de muntanya i ha fet que hi haja uns 40 escalons per a poder accedir als nous nínxols. L’altra forma d’accedir és una rampa amb una forta pendent que fa impossible que la gent amb mobilitat reduïda puga accedir.

En l’actualitat ja descansen restes de veïns en els nous nínxols i no s’ha solucionat la inaccessibilitat de la zona. Més de 100.000 euros s’han invertit en esta obra que està mal feta i mal planificada. A més a més, la nova zona de nínxols no té un servei d’abastiment d’aigua prop.

Esperem que el govern de Compromís done explicacions i solucions. De forma extraoficial es parlava de fer accessible la nova zona de nínxols amb una plataforma des de l’edifici de cara vista que té ascensor al cementeri. Esperem que es miren altres opcions, ja que esta mesura seria cara, gens estètica i de molt mal gust haver de passar de dalt dels actuals nínxols.

Ciutadans Tavernes considera que les obres s’han de fer ben fetes, amb previsió i demana al govern de Compromís que oblide la idea d’ampliar el cementeri per la muntanya i considere altres opcions més raonables. No té cap explicació haver fet nínxols no accessibles. Esperem que cap persona amb mobilitat reduïda siga privada del dret d’acomiadar-se dels seus familiars per la falta de previsió de Compromís de no eliminar barreres arquitectòniques abans de posar en marxa una nova ampliació.
S’ha actuat mal i tard, i ara les conseqüències les paguen els veïns.


 


2 comentaris:

  1. M’agra que al poble estiga Ciudadanos, han comensat forts. Lo del cementeri amb escalons es de jutjat de guardia

    ResponElimina
  2. Vol dir Ciudadanos que els técnics municipals d'urbanisme que han dissenyat el projecte son uns ineptes ?

    ResponElimina