3 de febr. 2016

Tornen les assemblees populars de Compromís. El dia 11 de febrer ens explicaran el tema dels negociats sense publicitat i l'adjudicació del sistema de retransmissió del Ple?

El govern de Jordi Juan ha convocat una assemblea ciutadana el dia 11 de febrer a la Casa de la Cultura, per explicar els pressupostos de 2016, el tema del col·lector de la platja, la piscina coberta, els regidors de barri. Suposem que també ens explicaran amb arguments raonables com està el cas de l'adjudicació del regidor de transparència d'un contracte d'11.400 euros IVA exclòs, a una empresa en la qual fins al dia 29 de desembre de 2015 constava com a un dels dos administradors. També sabrem perquè la pràctica totalitat de les contractacions que realitza l'Ajuntament les fa pel procediment negociat sense publicitat, després que el mateix Jordi Juan ha dit públicament en les Corts Valencianes el passat dia 2 de desembre de 2015, que és un procediment que, segons l'alcalde de Tavernes "en molts casos, i per desgràcia ho hem vist en moltíssims ajuntaments i en altres tipus d'administracions, en estos negociats sense publicitat només que es feien que xanxullos". Ens agradarà saber perquè l'alcalde en Tavernes practica eixe tipus de contractació de forma habitual i en València vol impulsar una Llei per evitar eixe tipus de contractacions. L'assemblea serà a les 20 hores.

5 comentaris:

  1. En este ajuntament s'adjudica tot legalment pel procediment a dit o pel procediment del xanxullo com coloquialment diu l'alcalde en les Corts.

    El PP te la operació taula. Tindrà Tavernes una operació xanxullo?

    ResponElimina
  2. Si tantas pruebas tenéis, los que acusais me refiero, id al juzgado y lo sabremos : ¿ A que no sois capaces?.
    Y en cuanto a lo que preguntais los editores, preguntadlo en la asamblea y lo sabremos todos.

    ResponElimina
  3. El xanxullo no preocupa al Bloc,sols les paxoxaes.

    ResponElimina
  4. Una excelente oportunidad para denunciar en publico todo lo que decis es la asamblea del proximo jueves, espero veros allí. Si no, todo humo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les mateixes assemblees són tot fum. Ja són repetides de fa 4 anys.I no van valdre per a res pràctic,res més que per a propaganda de transparència del partit,que ja en aquells temps eren sols del Bloc. Encara que els socis de govern estàven,ni participàven ni contestàven. Ara voldreu que tornem a anar a que ens prenguen de nou el pèl? Clar que després unflareu pit dient que si no hem anat és perque no ens interessem pels problemes del poble...
      Apuntaran tot el que es diu i fins a d'ací quatre anys més...no calia tanta propaganda per a tot açò.
      el que hauries és deixar de fer el ridícul escrivint en la llengua dels peperos (us posa que cregam que ara tots s'han fet nacionalistes,no?) tanta tonteria junta.

      Elimina