16 de febr. 2016

NdP Grup Popular: El govern de Compromís encara no ha pagat a una ONG a pesar de tenir els diners del veïns de Tavernes des de fa CINC MESOS

Fa cinc mesos que el Govern de Compromís donà un xec a l’ONG vallera Solidaritat pel Tercer Món per valor de 3.240 euros. Un xec que encara no s’ha cobrat a pesar que l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna té els diners des d’abans de la foto que us adjuntem.
Recordem que els 3.240 euros que l’Ajuntament va fer com que donava a l’ONG procediren de la venda de tiquets de les paelles, que es compraren abans de la celebració de les paelles. A la mateixa web municipal s’informava que l’Ajuntament de Tavernes havia “venut un total de 540 tiquets per a la nit de les paelles. Estos diners els aporten els veïns del municipi amb l’adquisició dels tiquets que costen sis euros cada un”.
No entenem com el període de pagament de les factures a l’Ajuntament és de 80 dies de mitja i l’ONG encara no ha percebut els diners en el seu compte. Els Populars estarem pendent d’este pagament i exigim que es liquide quant abans.

3 comentaris:

  1. Es clar que el PP vol tapar les seues malifetes a tots nivells, quan sap que açò es efecte de la mera burocràcia, que porta uns plaços ineludibles. Però bé, que seguisquen així que els va com els va.

    ResponElimina
  2. 5 mesos per donar a una ONG uns diners que ja han pagat tots els "paelleros"?
    Això no té cap justificació i el PP fà molt be de dir-ho perque tot el poble ho sapiga.
    Fan foto amb un xec de mentiretes però encara no l'han pagat.
    Que paguen el que deuen!!

    ResponElimina
  3. Rés de nou, es algo que comporta la caixa única,el pp, que pagava al any i pico i ara vol donar lliçons, ho sap i ells erre que erre cap al clot.

    ResponElimina