10 de febr. 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: El Partit Popular demana que se solucionen els problemes d'àudio i vídeo a la gravació i emissió en directe dels plens de la corporació

En el ple de dilluns es va tallar l'emissió a mitjan ple i ni es va emetre ni es va gravar la part final del punt de precs i preguntes sense que s'haja donat cap explicació.
Durant el ple vam poder veure al regidor Enrique Chofre aixecant diverses vegades per manejar el sistema de streaming i interessar-se pel funcionament dels micros. Les errades es van succeir i un regidor del PP va haver de prestar-li el micro a l'alcalde perquè aquest pogués intervenir.
El sistema d'emissió en directe dels plens va ser adjudicat personalment pel regidor Enrique Chofre a una empresa de la qual era accionista i la instal·lació d'aquests equips va ser realitzada pel mateix senyor Chofre segons ens han comentat diversos treballadors de l'Ajuntament,.
En aquest ple hem demanat que se'ns facilite tota la informació relativa als pressupostos sol·licitats a altres empreses i la relació del material subministrat per l'empresa adjudicatària. L'Ajuntament ha adjudicat aquest sistema per 11.400 euros més IVA i l'empresa adjudicatària no ha rebaixat ni un euro respecte al pressupost inicial.
No és ètic que un regidor s'adjudique un contracte a l'empresa de la qual va ser soci i tampoc és correcte que el mateix regidor siga el que faça la instal·lació personalment. El lògic haguera estat que el regidor s'hagués abstingut, els tècnics municipals hagueren gestionat la contractació i que l'empresa adjudicatària s'hagués responsabilitzat de la correcta instal·lació sota la supervisió dels tècnics municipals.
Ara ens trobem amb un sistema que no funciona correctament i per això demanem que no es pague aquest sistema fins que els tècnics, i no el regidor, certifiquen el seu correcte funcionament. També demanem que siga un funcionari el que gestione l'emissió dels plens en lloc de fer-ho el regidor Chofre.

Pleno 8/2/2016 parte 1 y 2:
https://www.youtube.com/watch?v=ehckhdce0qE
https://www.youtube.com/watch?v=hNowgeZAB-w

4 comentaris:

  1. Chofre ha fet un Juan Palomo yo me lo guiso yo me lo como i la jugada li ha ixit mal.
    Jordi Juan tindria que llevarli les competencies o ferlo dimitir.

    ResponElimina
  2. Pot fer Chofre la instalació? Qui li paga per fer la instalació? Ha demanat l'ajuntament documentació a wifilinks que justifique que Chofre pot fer la instalació?
    Ay mare que este tema està complicantse.

    ResponElimina
  3. No patiu, ja va dir Chofre que li faria arrivar a Eva tot lo necessari per a que quede clar el tema, a vore si aleshores ho tragueu també. I tranquils, que els primcipis en estos sistemes nous sempre costen.

    ResponElimina
  4. Chofre diu hui en el Levante que "actualmente sigue vinculado a la misma como trabajador"

    Pot traballar alli i adjudicarse personalment el contracte?

    ResponElimina