10 de febr. 2016

És vinculant l'enquesta de Compromís sobre el model de les festes patronals?

La resposta és no. No és vinculant. Això vol dir que el resultat de l'enquesta sols servirà com a orientació, no serà definitori. El govern podrà fer o no fer-ne cas del resultat. És una opinió. La decisió no correspon als veïns que puguen participar. De fet, al web municipal diuen que els veïns poden opinar. No decidir. Tu opina que jo faré el que voldré. Tots els que vulgueu opinar, ho podeu fer fins al dia 19 de febrer. Al web www.tavernes.es teniu tots els detalls d'esta enquesta no vinculant.
Si, segons apunta textualment el regidor de Participació "esperem que els veïns de la ciutat participen de forma massiva i que els resultats que obtinguem siguen representatius de l’opinió del poble valler, aleshores caldria haver convocat una enquesta vinculant. I que eixa opinió massiva del poble de Tavernes servira de forma efectiva.

7 comentaris:

  1. Enquestes vinculants sols les poden fer ens superiors

    ResponElimina
  2. Ni és viculant ni és anonima.
    El DNI de la persona que vote estarà vinculat al que haja votat i tota eixa informació se la quedarà l'alcaldia per analizarla com li done la gana.

    ResponElimina
  3. La enquesta és facil de manipular

    http://www.ondanaranjacope.com/noticias/id39638-tavernes-inicia-una-consulta-festiva-sin-transparencia-y-fcil-de-manipular.html

    ResponElimina
  4. Al primer anònim. Tonteries: si tu vols, et compromets a que el resultat siga vinculant, i la paraula donada és suficient.

    ResponElimina
  5. Si dones la paraula, també es suficient per a poder reclamar políticament

    ResponElimina
  6. Al menos se pregunta y se vota, que con el PP mando y ordeno, rodillo y adelante

    ResponElimina