9 de febr. 2016

Encara poden instal·lar 345 zones de gronxadors més en el Passeig Colon i voltants

Calculem que, ben aprofitat l'espai, el govern municipal de Compromís podria construir 345 zones de gronxadors més en la zona del Passeig Colon i els seus voltants. Suposem que volen concentrar-ho tot per evitar que els xiquets i els pares i mares caminen el mínim possible. Vist que actualment tenim 5 zones de jocs concentrades al voltant de la nova zona instal·lada enfront del Pavelló, i on han aprofitat uns terrenys que no són de propietat municipal, estem convençuts que ho poden aconseguir. Ànim! El Guinness està molt a prop!
Per cert, en la nova zona de jocs instal·lada en el solar del banc, o sobra terreny...o falten gronxadors.
 Imatge: agafada de la NdP del Grup Popular

6 comentaris:

  1. Amb subencions no patiu, que ficarem tots els que pugam i més, els xiquets de Tavernes s'ho mereixen : ¿ o no ? Doncs això

    ResponElimina
  2. Igual es porque en esa zona vive mas de una tercera parte de la población, y si le sumamos el paseo mas del cincuenta, además de ser Colon la zona donde más pasean las familias, y además de estar cerca del complejo deportivo .

    ResponElimina
  3. Si. A cada xiquet, un columpio. Que bò seria...per alguns.

    ResponElimina
  4. Si, en eixa zona sempre hi ha un milió de persones passejant, i en festius 2. La resta del poble, paqué. Els de dalt, ja s'apanyaran. Que baixen baix a viure, no?

    ResponElimina
  5. Quin iluminat ha tingut la brillant idea de fer més jocs infantils en la zona on més jocs infantils hi ha de tot el poble?
    I damunt els posen en un solar privat que està en venta.

    ResponElimina
  6. ¿ tu por donde paseas con tus hijos pequeños, por la montaña ?

    ResponElimina