16 de febr. 2016

De 500 veïns a un centenar d'assistents a les assemblees informatives organitzades per l'Ajuntament de Tavernes

L'assistència a les assemblees informatives convocades per l'Ajuntament de Tavernes de Compromís han anat abaixant progressivament l'assistència dels veïns. S'ha passat d'una assistència d'uns 500 veïns a prop d'un centenar. El govern de Jordi Juan ha encertat en realitzar l'assemblea en el soterrani de la Casa de la Cultura, i no en la zona principal. Perduda d'interés dels veïns? Perduda de popularitat del govern de Juan? Interpretacions, moltes. Segons siguen del govern o de l'oposició. Per a gustos, colors.

5 comentaris:

  1. Primera, eren més d'un centenar, i segona, foren els que foren sempre més que en les asamblees del pp, que eren ninguna.
    A més, quan menys gent vol dir que els ciutadans estan menys preocupats i crispats que fa quatre anys, estan més tranquils amb el govern que elegiren per majoria absolutíssima.

    ResponElimina
  2. Llegint-vos als fidels de Compromís-Podemos, recordeu als del PP, quan sempre s'omplien la boca que eren els més votats, i això i allò, i mira com van quedar. La història es repeteix. Ni la voreu vindre. No eren més d'un centenar, i més de la mitat, militants, familiars i treballadors vinculats. A més, parlar ara és tonteria. L'altra reunió la faran dalt, o repetiran baix? Ahi estarà la resposta.

    ResponElimina
  3. Cada vegada hi ha menys interes per escoltar el que puguen dir els del govern de Compromís. Prompte ho tornarem a vore en les reunions de barri que ara estàn organitzant.

    ResponElimina
  4. En este tipus d'actes, sempre tirem la culpa als polítics... Però des del meu punt de vista, la causa és la NULA i la INEXISTENT implicació ciutadana, que passa de tot. Que torne l'America's Cup i la Fòrmula 1, recollons! La gent passa de tot, li la sua, per una li entra i per l'altra li ix... Sols hi ha que vore que el PP seguix siguent el partit més votat (a pesar de que estan absolutament tots investigats o baix sospita), sols hi ha que vore el que li preocupa a la gent... Si les assemblees foren debats de Gran Hermano o de futbol, la casa de la cultura es quedaria petita.

    ResponElimina
  5. Em quede en una cosa:
    El govern ha fet moltes reunions informatives, els demes no n'han fet cap i el que es mes trist, no en faran.

    ResponElimina