27 de febr. 2016

Ahí va la vaqueta!, frase per a la història de Tavernes de la Valldigna

Doncs sí. La popular frase de: ahí va la vaqueta! Sembla que ja no tornarà a escoltar-se a Tavernes de la Valldigna subvencionada pel govern municipal. Altra cosa és qualsevol iniciativa privada que puga i vulga dur endavant eixe tipus d'espectacles, com era habitual uns anys enrere a les places de bous. L'enquesta realitzada pel govern de Compromís ha dictaminat que no hi haurà bous al carrer. La nostra opinió d'eixa enquesta és coneguda: no hi havia cap tipus de garantia de la seua fiabilitat, es va fer de pressa i corrent i no amb totes les garanties consensuades amb la resta de forces polítiques que representen quasi la meitat de l'electorat local. La mostra de menys de 1.800 participants ha servit al govern per agafar els resultats de forma arbitrària (com diuen en altre blog local, esta sí, esta no) Els bous, per la mínima diferència, han decidit que sí que queden fora de les previsions festeres de la localitat.

Com els haurà caigut eixa decisió als membres de la penya taurina de Tavernes, promocionada per coneguts militants de Compromís?

5 comentaris:

  1. L'enquesta ha sigut per llavar-se les mans. Jo sóc antitaurí, i el que realment trobava surrealista era que prohibiren els circs amb animals, però es fomentaren els bous al carrer. Jo crec que no calia consulta perquè hi ha arguments de sobra per debatre el tema. Ara bé, jo estic d'acord amb el resulat obtés, encara qeu sols calia ser coherent amb el punt de program que fa referència al maltracte animal aplicar-lo. Amb esta votació deixen la decisió com a responsabilitat de la gent i no d'ells. S'ha de tindre més valor.

    ResponElimina
  2. El que tenen que fer els de la penya taurina, és montar la festa privada, ja està bé de xuplar dels diners de l'ajuntament.

    ResponElimina
  3. Total, que si fan perquè fan i si no ho haveren fet perquè no, la qüestió per la vostra part és criticar. Si ha votat un 11% és un 11% més que els que votaren amb el pp. ¿ A que ara a més, qué curios, el de Carles Pinazo no es queixen de la baixa o alta participació ?

    ResponElimina
  4. L'enquesta no val pa res. Han canviat la setmana, faran bous, faran tiro, no duraran 4 dies i no portaran cap artiste o grup important. HOO HA!!

    ResponElimina
  5. Qui vullga bous que es pague els bous i qui vullga Festivern que es pague el Festivern.
    Qui tinga vicis que es pague els vicis.
    Ja esta be de que 4 xuplen dels nostres impostos.

    ResponElimina