8 de gen. 2015

PPSOE, consens PP i PSOE i ampliació del valldigna connection

Recordeu el Valldigna connection? Hui tenim una mostra gràfica del bon enteniment entre el PSOE i el PP, en este cas de Benifairó. Més PPSOE? Recordeu el cas de la millora del camp de futbol amb gespa artificial, i com Manolo Vidal, sense haver dut ni facilitat en quasi 4 anys cap centim d'euro a Tavernes, li va aconseguir a Benifairó 198.864,88 euros IVA inclòs de la Dipu? Hui ens trobem al PP i al PSOE, tots juntets de la maneta, davant les obres. José Luis Ferrando(PP) i Agustí Pascual(PSOE) fotografiats junts davant les obres en un diari en la edició comarcal. Que quede clar, ens sembla bé que se milloren les instal·lacions esportives. No estem criticant això. Però que un senyor que es proclama defensor del seu poble, Tavernes i que es dedique a buscar li inversions als pobles del costat, mentre està cobrant dels ciutadans 3000 euros al més d'assessor del PP en la Dipu, ens sembla d'un cinisme absolut, diriem.. de poca vergonya?. Això és voler el millor per al seu poble? 

Fa uns mesos varem publicar açò: "I acaba ací la cosa, s'estareu preguntant, sufrits lectors, eixa era la Valldigna connection? Doncs no, perquè tambe ens han dit que en Barx ha passat exactament el mateix. I, ara ve lo bò del cas,...a que no sabeu quina empresa va a fer el treball? A que no sabeu qui és l'administrador únic de l'empresa que va a fer eixa instal·lació? Doncs ho va a fer l'empresa MJP Sistemas Técnicos SL, que te d'administrador únic a l'ex cap de campanya i ex regidor del PP de Tavernes, Miguel Angel Chover. Quines coincidències te la vida, veritat? I encara hi ha qui diu que el món no és un mocador, de menut què és. Esta empresa te domicili social en València, però el telèfon és del poble. Curiós".
Ara, el diari diu que les obres tenen un valor d'uns 300.000 euros? Que passa, que el pressupost de 198.864 euros ha criat? Doncs que ho acaben ja, a vore si puja als 400.000 euros!. o als 500.000 euros!
Ai, Dios los cria...


la foto és del mes d'abril de 2014. La Tramitació de l'adjudicació de l'obra en Benifairó ha segut pel procediment negociat sense publicitat, amb data 22 de juliol de 2014. 

6 comentaris:

  1. Lo que es vergonyos es ixir als diaris,dia si i dia tambe per estar sempre tiranvos els trastos al cap..que asco de politiquets de poble...puafffff!!!!!mes val que anareu tots a una i fer les millores que toquen fer...quant arribeu al "poder"si es pot dir aixina perque al fi i al cap no sou mes que politiquets de poble i prou,doneu angoixa...

    ResponElimina
  2. I si damunt qui va arreplegar la contracta no era la millor oferta i es es va botar l'ordre de la proposta de contactació per donar-li-ho a un de la Valldigna, que fem? I per això l'adjudicacio sembla ser tenia informe en contra.
    Això es el que es diu per Benifairó, peró no pel carrer sino dit per gent del consistori.

    ResponElimina
  3. A angoixa li sap mal que li traguen els draps bruts dels seus amics, el PPSOE.

    ResponElimina
  4. Parlant d'empreses amigues,que hi ha de les obres que ara fa una empresa local del que sempre va passejant pel poble al costat de JJ? 180.000€ per barreres arquitectòniques a la mini-piscina municipal? Dels draps bruts del Bloc no us agrada parlar?

    ResponElimina
  5. Vamos a contar mentiras, cronpomis? Perquè ens contes mentires? El cremaràs en el foc etern per mentiros.

    Concurs public, es presenten tres empreses i l'empresa que millor oferta fa s'ho queda.

    http://tavernes.es/images/stories/Documents/Contractacio/2014/188.45%20Decret%20adjudicacio%20PPOS2014.pdf

    Cronpomis no digues troles que el cremaras en les calderes de Pedro Botero.

    ResponElimina